Trevlig 1 maj …

Om solen sken igår och lockade till lite löpning så är det raka motsatsen denna 1 maj.

Det jag förknippar denna dag mest med är att jag faktiskt kom till Borås som ”nästan 20 åring” just då för att testa att bo i Sverige en hel sommar och inte de två – tre veckorna vi var vana vid. Bodde hos mormor och morfar och ni anar inte hur mysig den tiden var … självklart såg morfar till att jag även fick sommarjobb och vad sägs om att jag serverade starköl vid en lunch då jag hade ingen aning om att det fanns tre olika klass för öl? :) Haha! Det finns perioder i livet som jag minns med värme och den perioden var just en sådan…

Nåväl, har självklart gått till Orion för att ta en kaffe med mitt lilla gäng och sedan drog jag mig tillbaka till sängen för lite Netflix innan jag ska luncha med en väninna på stan.

Någon frågade mig om jag var en sådan som har tavlor med Kate Moss i min lägenhet men icke … jag har en enda tavla uppe och det är den du ser på bild och det är inte Kate på bilden :)

Minns med ett leende när vi var många att ha tavlor med änglar i guldiga ramar … jag var väl inte den enda? Minns ni även tiden när det var trendigt med att ha en bård oavsett om man hade målat väggen eller om man hade tapeter? Ganska kul att se tillbaka och filosofera lite över hur trender påverkar våra val oavsett om vi anser inte oss själva vara trendkänsliga.

1/5 är även dagen Nicoles extra mormor Berith fyller år så grattis Berith om du läser detta!!! Bästa extra mormor min dotter kunde få <3

Nu ska jag dock titta färdigt på min dokumentär och önskar dig en trevlig 1/5, ”il giorno dei lavoratori”, arbetarnas dag …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *