Bloppis på lördag !!!

Är du redo för att shoppa både nytt som använt vid få tillfällen för otroliga priser? Om svaret är ja är du välkommen till bloppisen som min väninna Johanna arrangerar för åttonde året och jag har nog varit med på sex av de. Minns fortfarande när vi hade den första på Hotel Pigalle och Janne kom upp och berättade om den långa kön. Så himla roligt vi hade och den kvällen var vi allt lite trötta.

Var? På restaurang Blackstone Kungstorget När? Lördag den 6 maj mellan 13-15. Läs mer om detta i Johannas blogg HÄR. Jag kommer att vara med framförallt för att hjälpa till då det är mycket folk som kommer så hjälp behövs men även för att ta med mig kanske max 15 plagg att sälja samt några smycken.

Bilden nedan är från senaste gången … som ni förstår kommer en hel del människor vilket är fantastiskt kul!

Någon klänning från For Love & Lemons kommer även att finnas att köpa. Fynd utlovas!

Dessa glittriga armband på bilden nedan köpte jag i Bologna nu när jag var där, tar med mig några som jag säljer för 120:- styck och lovar att de glittrar och är av bra kvalité då jag har haft på mig mina i nu en vecka.

Samla ihop några väninnor, boka bord på Blackstone eller kom dit i tid och njut av både lite shopping och ett glas bubbel i baren. Glada besökare, ännu gladare säljare och en härlig stämning i lokalen, V Ä L K O M N A!

2 thoughts on “Bloppis på lördag !!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *