Den där croissant med crema …

Och så kommer det sista inlägget från Bologna där vi har ätit frukosten ute då både Nicole och jag ville självklart passa på när vi var där. Något annat vore helt enkelt otänkbartbart och nästan straffbart :)

En latte macchiato och en croissant med crema. Gudomligt gott!

Något jag även rekommenderar dig att äta om du är i Bologna är en pizza slice från Altero. När jag var ung så tog vi ofta en slice där för de smakar inte som Pizza Hut, godare helt enkelt …

I denna butik som har funnits i måååånga år och där butiken är välfylld köpte jag confetti, mandelkarameller som jag gillar väldigt mycket.

Tack till alla som har följt oss till min hemstad Bologna via sociala medier och apropå bilderna ovan med en slarvig skjorta och halv öppen gylf så är min min stylist och fotografs fel (min dotter :) som inte nämnde dessa detaljer när hon snabbt fotade mig :)

Och nu är klockan snart 15 denna fredag och långhelg väntar då majoriteten av oss är även lediga på måndag. Nu ska jag dock packa upp så att resväskan inte behöver ligga synbart i vardagsrummet. Arrivederci så länge …

4 thoughts on “Den där croissant med crema …

  1. Hej

    Helt underbara bilder som du har visat, så skoj att se. Har du fler får du gärna visa
    Ha en fin helg
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *