Karaoke på Melody Club …

Vilken underbar lördag kväll vi fick igår! Vid 18 var Nicole och jag hemma hos Linda i Göteborg där Holly redan var på plats. De mötte oss i dörren med bubbel och sång. Vilket välkomnande!

Holly sminkade oss alla, Linda lagade en underbar god pasta med salciccia och vi spelade musik och drack bubbel för att komma in i det där lilla party humöret som skulle spegla denna mor & dotter kväll. Tjejerna hade ingen aning att vi mammor hade bokat rum på Melody Club för att sjunga lite karaoke innan utgång.

Vi hade rummet i 1,45 minuter och hjälp vad vi sjöng :) Glad för övriga gäster att rummet hade bra isolering och visst kan vi försöka skylla på att mickarna måste ha varit felbalanserade men vet inte vem som skulle gå på det …

Utifrån min dotters kroppsspråk måste de ha sjungit någon ballad just här. Tog så många kort på de att jag inte minns :)

Så fantastisk trevlig personal de har på Melody Club, verkligen en service som stack ut på ett väldigt positivt sätt.

Our girls, haha!

Tror att våra tjejer uppskattade vår lilla surprise då de hade svårt att gå av scenen :)

Vi lämnade vid 23 då vi hade tänkt gå vidare och festa lite med våra tjejer men något vi inte hade tänkt på var att de flesta ställen hade 25 årsgräns och de är ”bara” 20 …

Som tur var sprang de på två väldigt charmiga killkompisar från Borås som skulle sätta sig med några andra killar på något ställe och oooops så var vi mammor bortglömda :) De gick iväg med killarna medan vi åkte hem till Linda (klockan var runt midnatt) för att dricka lite bubbel i pyjamas. Tjejerna kom hem först vid 5 imorse glada över en väldigt trevlig lördag kväll.

Nu är klockan 15.30, vi är åter hemma i Borås och nu ska jag ta ett varmt bad och bara njuta av en skön söndag tacksam över lördagen som har varit <3

3 thoughts on “Karaoke på Melody Club …

  1. Ho visto tutte le foto e i video e sono tutti stupendi! Che bella serata avete passato! Siete il ritratto della felicità! Sono contento per tutti voi? Un bacione grande grande a te e Nicole!
    Buona domenica Michi 😘

  2. Grazie Michi! Sei sempre gentilissima e vedrai che ti porteró la coppa a Wimbledon! 😃😃😃

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *