Något jag inte visste att jag kanske behöver..

Idag gick jag en snabbis till Normal för att köpa de minttabletter/karameller som de säljer där och som jag har utvecklat ett litet oskyldigt light beroende till de.

På vägen mot kassan kan jag inte riktigt låta bli att titta lite på sortimentet och varför inte köpa sig en ansiktsmask? Insåg dock när jag höll i den att det var en mask för en helt annan del av kroppen :)

Blev faktiskt lite förvånad över denna produkt men kanske att den har tagits fram mer som en rolig grej än för dess effektivitet.

Jag köpte den inte men kanske jag gör nästa gång jag går dit. Jag kanske lämnade en helt fantastisk produkt? :) Någon av er som har provat en boob mask? Lite nyfiken på recensionerna på denna produkt isf.

Nu ska jag lägga mig och titta lite på Netflix, imorgon väntar Göteborg och övernattning där.

Önskar dig en fantastisk trevlig helg <3

2 thoughts on “Något jag inte visste att jag kanske behöver..

  1. Buongiorno Michi 😃
    Bè non ho idea se questo prodotto abbia la sua efficacia ma sicuramente avrà un .. buon sapore! 😂😂😂😂😂
    Buon weekend a Goteborg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *