Att tacka ”ja” till en fantastisk inbjudan …

Idag har jag bokat flygbiljetter för att åka och titta på något jag alltid har velat se.

Kan inte ens förstå det och så blinkar jag lite mot himlen för tror att morfar ler lite extra nu. Han och jag satt alltid på sommaren, när vår familj var på besök här i Sverige, och tittade på både Wimbledon och Roland Garros en sittandes i gungstolen och den andre i soffan i vardagsrummet i deras sommarstuga vid Västersjön.

Alla andra var ute i solen ute men morfar och jag satt inne och njöt av denna vackra sport som jag själv inte kan spela men som jag tycker är vacker att titta på och att få se den mest klassiska turneringen live känns ju liksom helt magisk.

Man kan nämligen inte köpa biljetter till Wimbledon turneringen som till en konsert så en inbjudan är ju inget jag kan tacka nej till och misstänker att det inte bara är att hoppa över ett staket för att komma in heller så en fantastisk fin gest att jag får följa med och ta del av detta. Tacksam och förväntansfull.

Att få sitta och titta på matcher hela dagar i tre dagar och att bland annat få prata mitt språk under tiden (ja, man kanske ska vara tyst under matcherna :) känns att jag kan se fram emot sommaren som annars inte är lika självklar som den tidigare har varit. Miljön, stilen, sporten, you name it …

Solglasögon är nog det viktigaste att ha med sig men vad har människor i publiken på sig undrar jag lite nyfiken?

Tittade in HÄR och dress code för publiken är smart casual (vit eller randig sval skjorta verkar vara alltid rätt även där) och solisar påpekas även på den sida som en must have. Om kungligheterna kommer casual så är det alldeles perfekt.

Ser redan fram emot detta som du kanske förstår, en check på min bucket list <3

6 thoughts on “Att tacka ”ja” till en fantastisk inbjudan …

  1. Verkligen kul och en otrolig upplevelse för att se tennis 🎾 live är verkligen något speciellt. Jag har var på många Stockholm Open och Båstad Open men aldrig den största av dem alla Wimbledon så förstår du ser fram mot det 👋😊❤️ Grattis glöm inte någon fin Hatt 👒

    1. Såg en halv match i Båstad förra sommaren och älskade det så detta är verkligen något jag längtar efter att få göra. Tennisvärlden känns lite som min även om jag bara har tagit typ 13 lektioner på 15 år :) Hatt såg jag också är lite av ett måste men med mina hamsterkinder så kanske jag ska hoppa över just den. Satsar på solisar :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *