”A man called Otto” – Fantastisk!!!

Ikväll har jag varit med min vän Mikael på bio och tittat på ”A man called Otto” (trailer HÄR) en helt fantastisk feel good movie, en riktig Michela film som i all sin enkelhet handlar om framförallt livet men även om döden, om att det är ibland små händelser som kan få dig att vilja fortsätta samt att det finns ofta, om inte alltid förklaringar till människors beteenden.

Jag verkligen ä l s k a r den här filmen !!! Har du inte sett den boka dina biljetter direkt. Den berörde mig verkligen då jag kan känna igen mig i vissa saker.

Tom Hanks och alla övriga skådisar är helt fantastiska i sina roller och tror att en av grannarna i filmen spelar Ed Kamper i ”Mindhunter”. Ska googla och kolla detta imorgon :) för nu ska jag likt Otto ta min lilla katt och lägga mig. Katter har en helande kraft <3

Efter bion tog vi en amaretto sour på Townhouse men måste ha sett helt förstörd ut då jag hade gråtit en del bara 5 minuter tidigare på bion :) De som såg mig måste ha undrat varför jag var så ledsen, haha!

Nu är klockan snart 1 och det ska bli riktigt skönt att krypa i en nybäddad säng.

Buonanotte på er!

4 thoughts on “”A man called Otto” – Fantastisk!!!

  1. Älskade En man som heter Ove och jag tycker att Tom Hanks är en fantastisk skådespelare. Jag vill se filmen framöver och hoppas på att jag gillar den här lika mycket.

  2. Grazie Miky per il consiglio! Andró sicuramente a vederlo, Tom Hanks ha sempre interpretato film meravigliosi e sono sicuro che anche questo lo sia! Grazie 😃

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *