En jobbig natt …

Redan på kvällen igår kände jag mig inte så bra. Ansiktet var röd, kände mig febrig (hade dock under 35,7 i temp), ledsen, en massa tankar och ville bara somna för att slippa känna …

Trots att jag somnade hade jag väldigt märkliga mardrömmar, vaknade och visste inte vad som hade hänt/inte hänt, yrade och mådde allmänt dåligt så idag är jag sååååå trött. Så märklig natt, en sådan jag hoppas inte behöva uppleva igen … Feber symptom utan feber helt enkelt och en massa märkliga mardrömmar, något jag aldrig brukar ha mig veterligen.

Ingen träning idag, orkade bara inte så med svullna ögon och ett mycket trött ansikte gick jag och tog en kaffe med min favoritgrek innan jobbet.

Tog mig igenom dagen på jobbet med en massa kaffe, helst hade jag behövt några dubbel espresso :)

Då jag frös när jag vaknade tog jag på mig linne, skjorta och en varm tröja och på fötterna mina Ugg för även om jag inte är någon Ugg fans så är dessa med platå helt underbara i mitt tycke. Nästan omöjliga att få tag i dock…

Hur söta? <3

I eftermiddag hade jag en privatlektion i italienska (tredje med M) och jäklar vad mycket han redan har lärt sig, bravo!!! Då frågor kommer så ser det ut som följande med de inplanerade italienska kurserna:

 • Distanskurs i italienska nybörjare med start måndag den 12/2, 17.30-18.30, 10 ggr – 3 platser kvar
 • Kurs i italienska nybörjare hemma hos mig på onsdagar 17.30-18.30 med start den 1/2, 10 ggr – fullt
 • Kurs i italienska nybörjare hemma hos mig på onsdagar 19.30-20.30 med start den 1/2, 10 ggr – 2 platser kvar
 • Privatlektioner på distans eller hemma hos mig kan också bokas i mån av tid.

För mer info om kurserna eller för att anmäla dig mailar du mig via michelacastellari71@gmail.com

Nu är klockan snart 18 och ikväll blir det en tidig kväll i säng för imorgon väntar morgonträning och då gäller det att vara pigg :)

Har du haft en bra tisdag? Hoppas det <3

12 thoughts on “En jobbig natt …

 1. Men fy vad jobbigt att du mådde så konstigt. Eftersom du planerar träning imorgon bitti antar jag att du mår bra nu. Skönt att det var en kortvarig sjuka eller vad man nu ska kalla det för. Blev inspirerad att köra ett morgonpass jag med. Får se vad som lockar mest. Snooza eller träna….

  1. Att jag har problem med sömnen är ingen nyhet men den här natten har varit. hemsk med en massa konstiga mardrömmar och inte vetat vad som var sant eller inte. Nu är jag bara trött och gissar att jag kommer att inte ha några svårigheter med sömnen inatt så ja, bättre tack <3 Tips: ta fram träningskläderna så att allt är tillgängligt snabbt och så går du bara upp när klockan ringer utan att ge dig möjligheten till att tänka på alternativen. Det fungerar på mig men så är jag inte speciellt morgontrött heller <3 Kram

 2. Glömde!! Din sovsäck ser underbar ut gosig å varm 😍😍 sen påminde du mig visst om att jag behöver nya Mou 😂dom älskar jag, slitet ut 2 par 😭😭😭 så nu har jag ett par uniukii som också är favoriter, men Mou slår det mesta behövs inte ens strumpor, är som ett par goa tofflor…
  Vart brukar du beställa dina? Mou?
  Jag letar efter butiker som har Mou, men verkar va omöjiligt i denna staden.. ;(

 3. Lyko dig!!
  Vilken butik isåfall i Italien? så man vet varan kommer fram och inte nått som fastnar i tullen?
  Kanske får skicka med dig en bestälning sen, så får du skicka den hit, hahaha

 4. Jo men det vet jag, även boozt men tycker dom har konstiga färger å dårligt med strl..

  Tänkte mera på några butiker i italien…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *