Att gå på bio själv, ok eller sorgligt?

Suttit och pratat en stund med en vän och det är ganska märkligt hur en vanlig ”gå på bio” kan bli viktig, som en symbol för något som ännu inte verkar vara aktuellt …

I Bologna, Italien, gick jag på bio själv en gång och filmen jag såg då mitt på dagen var ”Sova med fienden” med bland annat Julia Roberts. Har du inte sett den rekommenderar jag den för en spännande thriller där du inte riktigt kan slappna av …

Min syster går ibland på bio själv, nog kanske vanligare att göra det hemma i Italien medan hur skulle människor reagera om man skulle få för sig att gå och sätta sig själv på en biosalong? Ska nog testa i veckan för DEN HÄR filmen vill jag helt enkelt se och jag ska verkligen göra det också själv, omringad av människor jag inte känner.

Den verkar vara en romantisk komedi helt i min smak men nackdelen med sådana filmer är att man vill ha det de har i filmen, två människor som älskar varandra och gör allt som krävs för att så ska bli och så verkar den innehålla den typen av humor som jag uppskattar och får mig att skratta =)

Har du sett filmen? Isf. vad tycker du? Inte varje dag man får se Don Johnson och Andy Garcia i en film numera så helt klart något man ska passa på att göra. Sonny Crocket i ”Miami Vice” var min låtsaskärlek som ung, och serien var fantastisk med snabba bilar, fantastisk musik och espadrillos till kostymen på männen. En klassisk serie …

Vaken sedan 3.30 så ska nog blunda 15 minuter för är helt slut just nu …

 

2 thoughts on “Att gå på bio själv, ok eller sorgligt?

  1. Jag skulle aldrig gå på bio ensam och beundrar de som gör det. Ska jag äta ute tar jag alltid med mig maten med. Känner mig dum och uttittad om jag skulle sitta och äta ensam.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *