Från tapet till tavlor …

När mina vänner Ulrica och Hans skulle hjälpa mig med att måla, sätta upp tapeter och lyfta fram det jag har samt möblera om både vardagsrum och kök medan Nicole och jag var på semester i somras så fanns det en tapet från Gucci som jag förstod att den skulle bli ”för mycket” som fondvägg men som jag ändå ville ha in på något sätt.

Ulrica kom då med den lysande idén att köpa en rulle och göra två tavlor av en del av denna fantastiska tapet för att sedan rama in de i liknande nyans som väggarna.

Idag kom de och satte upp både teve och tavlor då de vet att allt skulle annars bli liggandes. Jag bara älskar dessa tavlor och kan inte sluta titta på de.

Teven är nu också uppe och tills jag köper ett visst sidobord i marmor jag har sett så har Ulrica köpt detta skåp som hon har målat om och fixat nya detaljer till och det blev en ursnygg möbel att ha tillsvidare.

Ulrica är väldigt ”allergisk” mot synliga sladdar så det ska självklart också fixas … Allt är inte riktigt klart men jag är så nöjd redan <3

Nu ska jag tända lite ljus och putsa teve och glasborden för det blir lite dammigt med balkongdörren öppen och en katt som temporärt fäller kan jag lova.

Sist var det vissa som inte kunde komma in på kontaktuppgifter till Ulrica och Hans men nu ska deras hemsida fungera och just  HÄR finner du deras mail om du har frågor kring omstyling.

Nicole och Holly har tvättat håret, spelat Mamma Mia musik och nu vet jag inte riktigt vad de gör då de har stängt in sig åter på rummet =)

 

2 thoughts on “Från tapet till tavlor …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *