REA och Nyheter i butiken samt lite Marbella nostalgi …

Svullnaden har lagt sig och idag var jag och jobbade på Lerums gymnasieskola där jag har en klass 1 och en klass 2 i italienska och det känns som att saker och ting börja falla på plats. Älskar lektionerna och känslan jag får efteråt om att ha levererat något som förhoppningsvis uppskattas, hur mycket en lektion på gymnasiet kan nu uppskattas av en tonåring.  Vi tar mina ord helt enkelt med en ”nypa salt” eller 2 =)

En underbar start på denna fredag helt enkelt. Imorgon är butiken öppen 10-14 och mycket finns på lagerutförsäljning som denna tröja från One Teaspoon.

men så är västarna på plats på ordinarie pris för nu har jag plockat fram lite av det som är på ordinarie och för säsongen. Den underbara cashmere tröjan jag har på mig är från Italien och gjord med tre olika cashmere trådar, lyxig och underbar skön, 1 M kvar i butik.

Processed with VSCO with m6 preset

Och apropå andra bloggare så såg jag att min väninna Nina är nu i samma lägenhet på Marbella där Nicole, kompisen Matilda och jag var i juli så gå in på hennes blog HÄR (där bilden nedan är lånad ifrån) för att ta del på fler bilder på den mysiga lägenheten som var vårt ”hem” under 7 mysiga och soliga dagar.

Alltid trevligt när tips leder till trevliga upplevelser även för andra så gå gärna in på hennes blog och på www.hyramarbella.se för att ta del av utbudet av de fyra olika lägenheter som finns att hyra.

Några bilder från vår juli resa …

Och sedan juli så har många förändringar skett …

Matilda (i mitten) är i USA och pluggar ett år, Nicole läser sitt första år på gymnasiet med vad en ny skola, ny klass och nya ämnen innebär, Tania är tillbaka som aktiv PT och Herbalife distributör efter lite ”halvvila” och jag …

är både lärare och elev. Varför välja liksom? =)

Imorgon ska jag ner till butiken tidigt för att fortsätta att hänga mer höstliga kläder på REA så titta gärna in för kanske att du hittar just det du söker nu när hösten är på gång vilket jag inte alls har något emot då jag älskar denna årstid.

Nu ska jag ta ett bad och kicka igång min fredag med just lite skön ego tid och en massa badskum innan Nicole med kompisar invaderar hemmet igen =)

 

 

2 thoughts on “REA och Nyheter i butiken samt lite Marbella nostalgi …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *