Ny spegel i hemmet …

Idag kom en av de där inredningsdetaljerna som jag har längtat så efter !!!

Titta på bilderna nedan så kanske du ser ett skymt av den.

En ny fantastisk spegel !!! Och det bästa? Den finns inte att köpa i butik för ibland är det faktiskt rätt så skönt med den där inredningen eller plagg som faktiskt inte finns så lätt att få tag i så en helt unik sådan (unik tills någon gör detsamma).

Det Ulrica har gjort är att ha beställt en spegel i de exakta måtten jag önskade och så gick hon till en butik här i Borås som säljer bland annat ramar, tog hem några prover och tillsammans valde vi just den du ser på bild och voilá fick jag en egendesignat spegel i de måtten jag önskade. Hur bra är inte det? Så är du intresserad av att göra din egen spegel finns hon på m2interior.se

Ska ta mer bilder på dagtid för det är redan lite mörkt ser jag …

Info om var man kan beställa spegel och var ramen kommer ifrån får ni reda i nästa inlägg för det finns olika ramar och det är inte alltid den spegel i den storleken man vill ha finns att köpa så alldeles p e r f e t t o att göra så …

Imorse körde jag mor till Landvetter som ska till min syster för andra gången denna sommar. I Italien är barnen lediga fram till september och jobbar man så är det inte så okomplicerat som man önskade. Inte alltid lätt att få ihop det så hon åker ner och hjälper till samtidigt som hon får möjligheten att umgås med de sötaste syskonbarnen jag hade kunnat önska mig <3

Nu ska jag dammsuga, ta ett skönt bad och kanske se de sista 2 avsnitten på den serien jag började på? Här någon som lever ”la dolce vita” <3

 

2 thoughts on “Ny spegel i hemmet …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *