Johannas underbara bokrelease på Clarion Post …

Igår vid 18 tiden var ett antal gäster inbjudna till Johannas underbara bokrelease på Bon Bon bar vid Hotel Clarion Post för om nu någon skulle ha missat detta så har min väninna skrivit och givit ut en bok som heter ”30 om dagen” där hon berättar om sin känslosamma resa från att ha varit sängliggande pga. sin depression till hur läkarens ”recept” om att promenera 30 minuter om dagen gav henne livslusten tillbaka. Hur, var, när och varför får ni läsa i hennes bok för självklart ska jag inte avslöja allt för mycket för er som har beställt den eller tänka göra det.

En vanlig måndag kväll förvandlas till en ovanlig sådan för när får man annars möjligheten att fira någon man känner som får och tar möjligheten att se sin historia publicerad och fira detta med en bokrelease? Så glad för hennes skull och en dröm jag själv delar att få berätta min egen historia för vi ska inte glömma att vi alla har en sådan, vissa har bara en liten ovanligare sådan än andra.

Tania följde mig på detta event och med oss hade vi ballonger där en stor guldig sådan stod i fokus med bild från hennes omslagsbok samt en Moet flaska med självklart en glittrig ballong till. Johanna älskar ballonger och hon älskar glitter så det kändes som en självklar present då jag misstänkte att underbara blommor skulle komma i mängder. Det visades sig dock att många hade tänkt Moet då vi som känner henne vet att hon äskar dessa flaskor…

Här precis innan vi gick upp för den röda matten som hade rullats ut för oss gäster.

(Se tidigare inlägg om någon vill veta var byxdressen är ifrån)

Så såg den stora guldiga ballongen ut vi hade med oss som någon annan hade fotat inne i festlokalen då den inte kom med på bilden ovan.

Och som ni ser fick även flaskan vi lämnade över sin ballong i samma tema.

Bubbel väntade i den fina baren och bara namnet Bon Bon får mig bara att älska lokalen med sin glammiga men coola stil.

En massa god plockmat fanns uppdukat på olika ställen så att det skulle vara smidigt för gästerna att hämta något att mumsa i sig medan man pratade, minglade och bara myste av all den inspiration som kvällen gav.

Tania och jag satte oss där Johannas och Jannes familjer satt. Vi adopterade helt enkel in oss i familjen och vi fick många goda skratt med alla dessa fantastiska människor.

Johannas mamma var i sitt esse och dansade loss till live musiken och var en riktig stolt mamma som har sett sin dotter gå från botten till toppen. Måste ha varit väldigt speciellt för familjen att följa hennes resa i livet med de motgångar och medgångar som livet ger oss.

Johanna har en fantastisk familj med en otroligt ungdomlig mamma, en fantastisk pappa och underbara syskon. För mig som har en väldigt liten famiglia känns det sådär mysigt att kunna ta del av de en sådan kväll även om jag självklart inte hann prata så mycket som jag ville med alla.

Ulrika & Tobias som Tania och jag satt och pratade med stor del av kvällen .Tack för allt härligt fnitter =)

Fanns många ansikten jag kände igen och även om jag kanske kände att jag borde ha gått fram och sagt ”hej” för vi känner inte varandra men vi vet ändå vet vilka vi är så avstod jag. Tycker nog att sådant är lite pinsamt vilket min dotter skulle nog tycka är märkligt då jag är ju … p i n s a m =) men jag gjorde ändå inte det …

Johanna blev presenterad och höll ett tal om boken och lite om vad den handlar om. Hon beskrev processen om att skriva en bok som en slags förlossning och där leendet när boken står nu klar och alla fick i sina generösa goodie bags.

Med sina vackra tjejer <3

Kvällen bjöd på lite magi och sång …

Så glad när Annika och Helen, Johannas väninnor kom fram. Vi har varit iväg i Barcelona tillsammans i maj förra året då Johanna samlade ihop ett gäng på 5-6 väninnor som åkte iväg på en underbar tjejresa som startade med powerwalk genom staden i högt tempo på morgonen för att sedan slappna av på stranden och äta tapas på mysiga ställen på kvällen.

Denna kvinna och tidigare kund till Johanna (då hon fortfarande jobbade som frisör) gjorde mig så glad med sina snälla ord. TACK!

Tack vännen för en generös och underbar inbjudan och för att ha sett till att jag har lämnat Netflix för en kväll =)

En slags automatmaskin för att fota sig själv eller med ngn annan fanns vid ingången och det gick fort från det man tryckte till att korten var tagna så det blev lite ”hur som helst” med de =)

Vid 22 tiden lämnade vi festen för att åka tillbaka till småstaden då jag gick upp 6.30 imorse för att åka och jobba med min take away kaffe i bilen.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *