Kvällens byxdress är från …

klockan är snart 1 på natten och Tania och jag har varit på min väninnas Joahanna bokrelease som hölls på mysiga lokalen Bon Bon Bar vid Clarion Post hotellet i Göteborg.

Bilder och lite om kvällen kommer imorgon eftermiddag men först tänkte jag svara på frågan angående min jumpsuit. Den kommer från Michael Kors, ett märke som jag egentligen inte gillar när det gäller åtminstone väskor men det där med kläder tycker jag det finns ett par plagg som jag verkligen gillar. Denna byxdress provade jag i butiken NY här i vår småstad, på torget och gick tillbaka dagen efter för att köpa den, nyinkommen var den också.

Jag har storlek S på mig så väldigt snäll i storlek är den. Kan varmt rekommendera om man vill ha på sig något ledigt men någorlunda festligt.

Valde klackarna till höger (från Steve Madden till den) I butiken har vi några få kvar som säljs ut för nu 600:- !!!

Som sagt, ett helt inlägg från kvällen kommer imorgon men nu ska jag lägga mig för vid 7 ska jag ta bilen till Lerum där jobbet som gymnasielärare och imorgon har jag både ettan och tvåan.

Önskar dig godnatt så länge <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *