Att smuggla lite skinka och att ropa sig hes i havet …

Igår kväll när vi gick till en supermarket köpte vi tre plastskålar för att mata våra kattungar, de vi matade med lite skinka från frukostbuffén igår och där vi gjorde samma sak även idag. Vi hade med oss en flaska vatten från rummet som tillsammans med skinkan gjorde att törsten blev släckt för tillfället och deras magar fick i sig något.

Om du ska hit på semester får du gärna fortsätta nästa vecka att se till att dessa sötingar och deras mamma får mat och vatten dagligen. De brukar vara vid bänkarna precis utanför hotellet Capo Bay där vi bor.

En vänlig äldre man satt och lekte lite med de …

Vi lämnade våra katter och bytte om till bikini …

 

Sedan vi kom dit har vi varit rätt så säkra på att åka i en sådan uppblåsbar soffa/säng som en båt kör i full fart så att den guppar i vattnet. Idag gjorde vi det =)

Då jag lätt kan må illa så fort något snurrar runt så försäkrade jag mig att den ”bara” åkte rakt fram innan jag betalade och såg oss alla fyra i flytvästar för att sedan hoppa in i soffan …

Varken Ann-Louise eller jag har nog ropat så mycket som vi gjorde för mamma Mia, vad fort båten åkte med oss släpande efter. Havsvatten på ansiktet och håret (det där med att hålla sig torr var bara en illusion) och jag ropade mig hes ”Hjälp!” sa jag vid något tillfälle och kände hur Nicole satte sina ben på mig kanske pga. att hon ville försäkra sig att jag inte tappade greppet och åkte av =)

Men vi kom i land efter några åkturer där våra rop och skratt ekade i luften och även om lite vinglig så var det verkligen kul att ha gjort det. Känner kanske inte att jag behöver vara med en gång till men glad att jag gjorde det.

Och sedan blev det poolen och här på bilderna nedan bubbelpoolen där jag tog några kort p. dessa fina tjejer.

Frågade Nicole om jag har fått färg men hon tittade på mig och såg inte direkt imponerad ut så tveksam till att det syns att jag faktiskt har legat lite i solen trots att jag föredrar skuggan …

Något jag inte brukar göra men gör flitigt här är att bada för det går inte att låta bli. Vattnet i poolen och havet är varmt och välkomnande så några dopp om dagen är bara ett måste.

Nu är vi tillbaka i våra rum för att tvätta håret, duscha och byta om för att träffas igen vid 19 för att vid 20 ha bokat hotellets medelhavsbuffé …

 

 

2 thoughts on “Att smuggla lite skinka och att ropa sig hes i havet …

  1. Hej

    Ni har det mysigt och skönt ser jag. Stället / orten verkar vara härlig, perfekt för semesterställe. Du kanske har skrivet detta som jag missat, hur gick de med Nicoles kompis på förra resan som blev sjuk, kom hon till er under senare på resan?
    Kram

    1. Hej! Väldigt mysigt och lugnt har vi det och precis vad jag behövde…
      Nej, Nicoles ena kompis fortsatte att inte känna sig bra så resan avbokades helt för hennes del tyvärr … Så ledsamt för henne men hoppas hon fick komma iväg på något annat roligt …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *