Go green …

Vi startade gårdagens kväll med favoritdrinken Coco Chanel som innehåller kokos, ananas, mynta och lite annat (ska fota innehållet nästa gång så att jag minns den) för självklart ska jag utan tveksamheter ha en till innan vi åker hem på söndag.

Processed with VSCO with m6 preset

Och i dessa sköna vita solsängar och sackosängar låg vi/satt vi en stund medan vi njöt av den goda drinken och kanske kanske att någon av oss tittade på den charmige och trevliga hotelldirektören som såg till att personalen jobbade och gästerna hade det lite extra bra.

 

Efter drinken gick vi till stan som ligger bara bakom hotellet och där bjöd tjejerna oss på den där middagen som vi fick i morsdag present …

Ann-Louise och jag passade på att köpa oss var sin linnen blus av märket Imperial vars sköna svarta kavajer vi har några få kvar i butiken för endast 500:- .

Älskar sköna blusar/skjortor och då jag inte köpte mig något i Marbella fick det istället bli en blus här då den var helt i min smak.

Vid 22 – 22.30 tiden var vi tillbaka i våra rum och jag somnade gott medan Nicole tittade på film bredvid mig…

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *