Att tvätta håret efter 8 dagar …

Jakten på resväskan fortsätter imorgon då de har visst stängt nu också … Man vill ju liksom att allt ska bara flyta på och fungera som det ska =)

Nåväl, nu ska jag tvätta håret och med tanke på att jag inte har gjort det på 8 dagar så är det nog dags.

Ser du förresten kaffekoppen som reflekteras i mina Ray ban? Såg inte det till en början …

På söndag tidig morgon åker Nicole och jag igen och nu till Cypern där Nicoles klasskompis Saga och hennes mamma och vän till mig Ann-Louise befinner sig redan sedan idag. Vi ska bo på DETTA hotel (där de även är) så har du tips på mysiga ställen/utflykter att göra i det område får du gärna kommentera med det.

Aldrig varit på Cypern för när mamma, pappa och min syster åkte dit en vecka från Sverige valde jag att stanna i sommarstugan hos mina morföräldrar och minns att jag aldrig ångrade det då vi hade det så mysigt. Fick ha de alldeles för mig själv men ser nu fram emot att se ett nytt ställe <3

6 thoughts on “Att tvätta håret efter 8 dagar …

  1. Cypern är mitt andra hem då jag var FN soldat på ön 2 somrar men länge sedan så allt har förändrats massor. var där senast på konferens med ett företag jag jobbade på … vill ni på utflykt hyr en bil och åk till byar runt omkring och till Cap Greco annars är beachen nog det bästa utflyktsmålet haha … ha det så härligt och prova mat och det inhemska vinet och ölen Keo … ha det så skönt och gillar att du njuter av livet nu ..

    G

  2. Mellan Fig Tree Bay och Ayia Napa ligger en mysig strand som heter Konnos Bay. Bussen mellan Ayia Napa och Protaras stannar här. En lång trappa leder ner till stranden. Det finns en restaurang bredvid. Stranden har så härlig gulvit sand och vattnet är sådär härligt turkost som man drömmer om. Ha det så härligt!

  3. Bara älskar dina Tay ban ? vad heter dom . Eller har du ett serienummer på dom.
    Så snygga?
    Med vänlig hälsning, Susanne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *