Celicioso och beach bilder …

Godmorgon!

Tania vaknade tidigare än mig och ligger nu på vår mysiga takterrass. Hon vaknade nog vid 4-5 tiden, lyssnade lite på någon podd för att sedan somna om där i soffan medan själv vaknade jag nu vid 6.30 medan tjejerna sover förhoppningsvis väldigt gott i sovrummet.

En av de ställen de ville äta på och som också stod på deras Bucket list är Celicioso, en gluten free kafée där du kan äta frukost/fika/luncha.

Nicole och Tania tog original panncakes, jag med kokos medan nyttigare Matilda valde deras kända acai bowl. Menyn hittar du på deras hemsida som jag länkande till men en frukost med kaffe eller juice gick på ca 150:- vilket motsvarar priset för en hotellfrukost i Sverige. Vi åt den kring 11 och den blev som en brunch för oss vilket var alldeles perfetto.

Mumsiga och nyttigare än vanliga och framförallt väldigt mättande… Valde du dock original pannkakor fick du även lite grädde till de så du vet =) Celicioso rekommenderas av oss alla och för oss ligger den ca 600-700 m från lägenheten.

Sedan tog vi oss till stranden med dock några stop för att fota varandra när vi gick till stranden genom hotellet Puente Romano vars rum är små hus som ligger inbäddade i grönska med fontäner och små broar.

(Kjol från One Teaspoon, linne från Valerie hos www.lavendettaclothing.se)

Min lilla sötnos <3

Fina kompisen Matilda <3

Och min yngre väninna Tania som kör en riktig Tania pose med sin härliga skratt.

Vi gick till solstolarna på Trocadero som har två ställen bredvid varandra, en som är mer profilerad mot familjer och mindre barn och så den som är barnfri vilket vi valde igår som dagen innan. En solstol här är inte den billigaste, 18 euro/pp men då ligger man på sköna solstolar direkt vid havet vilket jag nog värdesätter mer än andra utgifter.

Som alltid handlar det om prioriteringar men vi alla tänker lika här. Är vi på stranden och solar vill vi gärna ligga skönt och vi låg så skönt på våra solstolar att Tania och jag somnade =)

Tog även några kort på Nicole som igår uppdaterade sin Instagram @nicolecastellari för första gången på några månader med just en liknande bild som nedan (tog några =) Älskar själv denna baddräkt så ska få låna den imorgon.

Älskar dessa bilder och älskar den här lilla tonåringen som ibland ger mig huvudvärk men som jag älskar härifrån till månen och hela vägen tillbaka många ggr om …

Något jag dock tycker mindre om är den hatten hon köpte och tog med sig från Ullared då den såg ut lite som någon hon har sett på Instagram bilder och som hon stoltserar med till och från stranden trots att den är helt ihopvikt efter att ha legat i resväskan hit. Kallar den och henne för Huckleberry Finn när hon har på sig den, hahaha!

The original straw hat …

Semester varianten 2018.

Igår lämnade vi stranden lite tidigare, redan vid 17 för att gå hem och duscha, byta om och ta taxi till shoppingcentret La Canada (10 euro för oss att ta oss dit från ”vår” lägenhet på Carolina Park). Där väntade en massa butiker i den prisklassen som gör att två tonåringar kan gå runt med sin plånbok och känna att de har råd. Tania och jag gick runt lite men så satte vi oss och tog en kaffe medan de provad och shoppade på rean.

Så nöjda när de kom tillbaka och väl tillbaka i lägenheten visade oss sina inköp genom att prova allt. Då de tittar på youtube fick vi lära oss att visa kläder heter ”try on haul” och så skrattade vi så att vi vek oss dubbelt Tania och jag när vi skulle använda dessa för oss märkliga ord.

En mysig och lugn kväll helt enkelt och idag ska vi ligga vid poolområdet här i vår lägenhetskomplex då vi känner oss lite röda på vissa områden så här kan man bara välja att bara ta en paus och gå in i lägenheten en stund om man känner att det blir för mycket sol. Perfekt med pool och gräsområdet här för att imorgon satsa på stranden igen.

 

 

2 thoughts on “Celicioso och beach bilder …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *