Rachel´s eco love …

Efter en lugn morgon gick vi till nästa ställe som tjejerna hade på sin bucket list när det gäller mat, Rachel´s som serverar ekologisk frukost/fika/lunch.

Underbar kafé i turkosa/rosa och vita nyanser, lite Miami känsla i färgerna och helt underbart att sitta här och äta en god brunch då nästa måltid blir nu först till kvällen.

Rachel´s ligger också inom Puente Romano område och ett besök här rekommenderas. Frukosten var likvärdig den från Celicioso men miljön mysigare tycker jag personligen.

Nicoles crepés med nutella och bananer.

Tanias fluffiga pannkaka som hon åt hälften av då den var så mättande …

Min bawl med kokos och en massa andra mumsigt i och så tog Matilda en advokado smörgås.

Väldigt trevlig personal, ni vet när människor är mer än vad de behöver i sitt jobb.

I kaféet finns även en butik med fantastiska kläder som är lite dyrare men väldigt snygga får jag väl lov att säga. Den turkosa bikinin hade jag köpt direkt om min storlek hade existerat.

Idag solar vi här på takterrassen, tjejerna har varit nere i poolen och badat och när de kom upp berättade de att två influensers låg och badade i samma pool. Ingen aning om vilka de är men gissar att sådant är lite roligt …

Nu väntar som sagt lite sol här och försöker nu skaffa till er läsare en rabatt till er som vill boka denna lägenhet vi bor i eller någon av de tre andra som finns på hemsidan hyramarbella.se.

Håll tummarna för detta för visst är det lite roligt om man kan lyckas ge er som är lockade av en resa hit till Marbella ett erbjudande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *