Heldag i grannstaden …

Det blev ingen övernattning i Göteborg för min och Tanias del. Ändrade planer så som det kan bli när man har familj och med detta prioriteringar som självklart måste just prioriteras.

Själv strosade jag runt lite på NK och gjorde ett efterlängtat inköp som Nicole har nästan sparat ihop själv till. Även om jag kan tycka att inköpet i sig är lite dyrt för vad hon har köpt så är jag även om den åsikten att hon har all rättigheten att få unna sig något som hon verkligen har längtat efter länge när hon har själv jobbat ihop sina pengar.

La mig sedan i skuggan precis vid ingången till Trädgårdsföreningen. Läsning, lite mail och sedan en mysig träff med en expert på webshopar innan jag åkte hem vid 21 tiden nöjd efter en trevlig heldag i grannstaden.

När jag vaknar imorgon bitti är det första jag ska göra tvätta håret då sista gången var för över en vecka sedan. Det och en ögonmask för att få ner svullnaden på ögonen efter allt som varit dessa sista 10 dagar.

Känt mig riktigt sunkig det sista men inte haft orken att göra något åt det med tanke på allt som inträffat typ samtidigt men nu börjar krafterna komma tillbaka tack och lov så att jag kan bli människa igen och inte gå runt som en trött sunkis =)

Imorgon tar jag upp lite nytt till utförsäljningen i butiken som denna kortare långärmade tröja från Gestuz som är ursnygg till höga byxor (även byxorna kommer att finnas) eller med en längre vit skjorta under. 60-80% rabatt gäller i butiken så missa inte!

Och så finns även en enda kvar av denna jumpsuit så skynda in när vi har öppet imorgon 11-17.

 

Godnatt!

 

4 thoughts on “Heldag i grannstaden …

  1. Hej

    Stor kram till dej. Kan du inte visa vad du köpte? Klart man ska unna sig, vi lever bara en gång, jag kan exempel köpa en fin dyr väska medans andra köper fin normalpris väskor varje månad,, så vi alla är olika
    Trevlig helg
    Kram Nettan

  2. Michela… OMG… vilken fantastisk midja du har! WOWZA! Lol! Keep up the good work pretty girl!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *