Lunch på Hotel Eggers …

Efter en kaffe med Tania tog jag mig till en lika solig Göteborg för ett trevligt lunchmöte på Hotel Eggers som nyligen renoverats.

En riktig läcker inredning för alla fuchsia och  leopardälskare …

Hotellet ligger alldeles intill stationen och mitt emot Clarion Post men förutom hotellet har de självklart en trevlig lunchservering.

Väldigt trevligt att träffa på drivna människor som själva har som vuxna ändrat riktning i livet så tusen tack Jan för en trevlig lunch!

Åt lite eller knappast något alls för vågar inte riktigt än speciellt med tanke på att jag inte ens här hemma =)

Efter lunchen var jag bara tvungen att gå in på Zara och köpa mig ett par sköna t-shirtar/toppar för var på väg att dö av värmeslag i kortärmad skjorta. När jag gick på Avenyn hörde jag någon ropa mitt namn och voilá så kom en cyklist i fullt tempo och vem var det annars om inte alltid lika snygge och trevlige Janne (ja, Johanna jag vet att han är din =)

Vill du följa en man som numera bloggar så gå in på hans blog  för kan vara trevligt att följa någon annan än bara tjejer/kvinnor ibland.

Janne har sagt upp sig på sitt jobb för att satsa som konsult och bloggare så härligt att man inte riktigt är ensam i att inte riktigt helt veta vad man ska göra när man blir stor …

Nu sitter jag en stund i skuggan på en uteservering på Avenyn, och har bytt om till en av mina nya inköp för den där kortärmad skjortan förvandlades till en bastu under lunchen så skönt med något mer svalkande på kroppen.

Senare ikväll ska jag möta upp en person som jobbar som art Director för att kanske få lite tips om bloggen och efter det ska jag möta upp Tania som kommer till Göteborg då vi ska övernatta här för att åka tillbaka till småstaden imorgon bitti då butiken är öppen 11-17 med sin utförsäljning 60-80% rabatt.

Nu ska jag försöka plugga lite vilket inte är alldeles lätt just nu =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *