Happy Birthday Tania med kanelbullar I Västersjön …

Igår låg jag mer eller mindre hela dagen i sängen efter min trevliga maginfluensa dagen innan men imorse kände jag mig någorlunda pigg så gick ett par ärenden på stan för att vid 11 tiden hämta upp min väninna Tania som fyller 39 år! GRATTIS min vän <3

Får erkänna att det inte var den lättaste mission då hon kände sig hängig och hade låst in sig i sitt sovrum. Kom dock in i huset och så gav jag henne 5 minuter för att duscha och göra sig klar för en liten mini utflykt, inget ansträngande men bara få komma ut och bli firad åtminstone lite innan man återgår till sin säng. Det är ju trots allt hennes egna BIRTHDAY!

Vi gjorde inte så mycket men hade med mig lite presenter som hon fick i en glittrande kasse och så hade jag köpt med mig två bullar som de snällt på Orion hade lagt i ugnen lite extra då vi båda gillar ”brända bullar” (och ljus) som vi sedan njöt av ute i Västersjön dit jag ibland åker för att få lite energi och för att bara koppla av lite. Mysigt att få visa vad jag förknippar med Sverige då det var hit jag kom som liten när vår familj besökte mina morföräldrar här i Sverige.

I all sin enkelhet med en fantastisk utsikt och ett sommarvärme som vi inte riktigt är vana vid här i Sverige.

Självklart en egen liten Happy Birthday tiara fick hon i sin kasse och hon var inte sen med att ta på sig den. Love you girl!

Frisk luft, naturen och lite miljöombyte. Vi la oss på bänkarna och tittade upp mot himlen för att sedan filosofera lite om livet för man ska inte glömma att fylla år innebär en massa tankar om var man är i livet, vart man skulle vilja vara och allt det som vi människor ibland tänker och funderar på och självklart lite extra mycket en sådan här dag.

Häromdagen var det 4 små ungar och nu var det en hel liten armé av de … Hur är det möjligt?

Älskar dig vännen just the way you re <3

Efter tre tuggor på min bulle så kände jag dock direkt att jag inte är helt återställd så det blev åter hemmet och delvis sängen för min del resten av dagen och Tania gjorde detsamma. MEN vi kom ut en stund i naturen, för om jag ska vara ärlig är de vackrare platserna de som människan inte själv har skapat.

Imorgon hoppas jag vara helt ok då jag tom. ska äta en lunch i Göteborg (eller så dricker jag bara lite vatten =)  så dags att sova här för min del.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *