Grattis Babis 65 år …

Idag fyller allas vår Babis 65 år, GRATTIS!!!

Mötte honom självklart sittandes på Kafé Orion där han alltid sitter i några timmar från 7 på morgonen men dagen till äran var han lite uppklädd i sin fina skjorta. Tjejerna på Kafé Orion hade serverat honom en räkmacka med ett ljus i och så fick han även en alldeles egen tårta som han har gett instruktioner vilka får äta och Tania och jag är tack och lov två av de få utvalda som imorgon kanske får lite tårta.

Ge mig din allra sexigaste blick Babis” sa jag till honom innan jag klickade på mobilkameran.

IMG_3531

Vi hade en lite djupare konversation denna morgon när han berättade att han var bara 14 år när han lämnade familjen i Grekland för att börja jobba till havs. Ofattbart när man tänker efter att han var så ung …

Av mig och Tania önskar han sig att vi tre ska åka och äta i Limmared då de är kända för sin schnitzel där. Att få skratta, komma ut lite och bli uppmärksammad är vad denna 65åring önskar han sig mest. Är du på Orion gå gärna fram till honom och hälsa på honom, ibland är det alldeles enkelt att göra vissa människor glada <3

 

One thought on “Grattis Babis 65 år …

  1. Så härligt med de här mötena med alldeles vanliga människor som i de flesta fall har ett spännande levnadsöde att berätta. Skulle vilja vara den fjärde personen på er tripp till Limmared!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *