Att fira mor, idag 69 år …

Hip hip hurra till min egna mor som idag blir 69 år!!! Då hon var upptagen på en brunch tidigare idag så frågade vi henne om vi kunde få bjuda henne på en födelsedagsfika som vi dock ändrade till en tapas och öl till henne då hon ville ha något uppfriskande och bubbligt att dricka. Själv blev det min traditionella Cola Zero då ingen alkohol får intas av mig. Mycket mysigare än att gå och fika tyckte vi då vi fick ett bord på alltid lika trevliga La Copita.

IMG_3423

Processed with VSCO with m6 preset

Här är födelsedagsbarnet i leopardiga byxor och med sin kalla öl i handen som slank ner denna varma och sköna vårdag. Hon ska till min syster i Bologna i juni men hon har även bokat en resa till Kalabrien med en väninna i maj vilket jag tycker att hon gör alldeles rätt i.

IMG_3403

Processed with VSCO with m6 preset

Det blev sådana där diskussioner som är nog vanliga bland olika generationer där en skakar på huvudet ifrågasättande medan den andra pratar fritt om allt hon vill göra. Kunde inte annat än att le då jag befinner mig i ”mellan generationen”.

Självklart fick mamma även ett litet paket även om jag aldrig får något själv när jag fyller år, hon tycker ändå att jag har allt vilket jag inte instämmer alls på =)

IMG_3441

När vi sedan lämnade La Copita och den underbare killen som serverade oss körde jag Nicole till sin pappa och familj och så fort vi kom fram till huset kom en springande Albin fram till bilden, glad över att syrran var hemma.

Tycker att dessa kort jag tog på Nicole blev så bra då den där smilgropen får mig att smälta <3

Processed with VSCO with m6 preset

IMG_3458

Nu ska jag dock sätta mig med att göra det sista inför morgondagens seminarier där vi ska få facit på den gärningsmammaprofiliering vi har fått i uppdrag att göra. Spännande!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *