Att fira våren i Göteborg …

Igår vid 1530 tiden mötte jag upp Theresa, Annika och Nina för att åka till Göteborg och njuta lite av den första våriga dagen i grannstaden, möta upp Anette och fortsätta med middag på Teatergatan.

IMG_3326

Först gick vi till Bellora för att konstatera att där man helst ville sitta var bara för de som skulle äta så vi gick vidare till Lipp. Medan de andra i sällskapet drack drinkar eller vin så blev det en Cola Zero till mig då jag håller på med den där 60 dagars Challenge, en liten utmaning innan sommaren. Lite folktomt lite överallt tyckte vi nog då alla passade självklart på att vara utomhus och hänga på de mysiga takterrassen som finns i Göteborg denna första soliga lördag efter en låååång och kall vinter.

IMG_3360

Både Nina och Anette är helt nya bekantskaper för mig och otroligt trevligt att lära känna nya fantastiska kvinnor. Jag har de sista 7-8 åren isolerat mig lite när jag har haft butik så dags att börja bli lite mer social och tacka ja till saker och ting för det är verkligen trevligt att ibland lämna Netflix =)

IMG_3361

Vid 19 tiden blev det en tidig middag på någorlunda nyöppnad Teatergrillen. Vacker miljö men just denna soliga lördag var det verkligen folktomt i hela lokalen.

IMG_3352

IMG_3348

När de serverade oss lite focaccia bröd fick jag verkligen fokusera på att jag måste stå ut 55 dagar till utan det där goda fluffiga vita brödet som för mig är mer än frestelse än vinet … Som tur är kunde jag motstå, åtminstone denna gång …

IMG_3331

Att sitta och prata om livet, det är vad jag gillar mest och när vi var färdiga vid 21.30 tog jag bussen till min dotter som jag hämtade hos en väninna till henne i Borås medan resten av mitt trevliga sällskap gick vidare till Caleo och andra mysiga ställen där lite mer folk fanns att beskåda för visst vill man se lite folk när man väl tar sig ut.

Både min vit/svart randiga skjorta med hjärtformade knappar från Love Moschino och mina svarta denim från One Teaspoon finns på rea hos www.lavendettaclothing.se.

IMG_3356

Nu är klockan snart 9.30, jag har gått ut med Knut i ett riktigt vårigt Borås och så fort Nicole har vaknat ska vi ringa till mor som idag fyller 69 år!

2 thoughts on “Att fira våren i Göteborg …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *