”Aprilfisk” …

Tror nästan att det är jag som är mest besviken över att gårdagens inlägg var ett första april skämt för finns det ett program jag hade kunnat tänka mig vara med i är just ”Bachelorette” men då e n d a s t i den amerikanska versionen så ingen Bachelorette förfrågan till mig =)

Apropå aprilskämt minns jag så väl när jag, för typ 14-16 år sedan, pekade på en artikel i Borås Tidning för Nicoles pappa där det stod att Borås skulle öppna en kapplöpningsbana för katter och en lustig bild på en katt var med i artikeln. Minns att jag ställde mig frågande till vad de skulle använda för att få katterna att springa utan att stanna vilket fick Nicklas att skaka på huvudet …  Ja, lite naiv är jag nog allt eller så är jag den som tror att everything is possible =)

Här i Sverige säger vi enkelt aprilskämt medan i Italien säger man ”aprilfisk” så pesce d´aprile till de som gick på det men tack för att ni skrev så gulligt <3

PESCE-APRILE

2 thoughts on “”Aprilfisk” …

  1. haha det var ett bra April skämt och lätt att gå på för du skulle platsa lätt i den serien …

    1. Det var förvisso snällt sagt men kanske att sannolikheten minskar att bli vald till den amerikanska versionen utifrån en bild på insta i min ålder men ändå ett aprilskämt som kanske inte var helt solklar =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *