Jag kanske blir årets Bachelorette !!!

Jag är så otroligt glaaaaad så att jag knappast kan bärga mig!!!

När jag var i Paris la jag ut på sociala medier bilden nedan följd med olika # där en av de var just #newyorktimes. Det visade sig sig att någon där borta i USA gick in på just den # såg min bild, började följa mig, såg att jag är italienska och kontaktade mig för något otroligt roligt!!!

407A05D3-989F-4555-A105-261A51A28373-10582-00000A5205E08047

Ni kanske vet att det finns ett program som heter ”Bachelorette” och ”Bachelor” i USA men det som är visst nytt är att de ska ha samma program med någon som inte är amerikanska och som för ovanlighetens skull inte är i 20-25 års åldern så jag ska på audition!!!! Detta tack vore Instagram!!!

Nicole tycker att det är fantastiskt roligt att de ens har kontaktat mig och vem vet, jag kanske får stå där framför det flådiga huset och vänta in de 20-30 killar som väntar på att få en ros av mig? De ska höra av sig nästa vecka för att bestämma när jag får komma dit och möta upp produktionen då vi är 5 stycken kvinnor som de ska välja mellan. Håll tummar och tår för vem vet?

2Ie7n2qu_400x400

 

4 thoughts on “Jag kanske blir årets Bachelorette !!!

    1. Jag är besviken att jag hittade på ett så bra aprilskämt för idag är jag ”ledsen” för att den inte är for Real, hahaha! Ja, det HADE varit riktigt roligt att fråga ”du you accept this rose?” Tack dock för att du var på väg att skriva en massa grattis <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *