Två urläckra skinnjackor från CKN och lite rosa …

Jag är inte så rosa av mig och har nog aldrig varit det men förutom några antik rosa kuddar i mitt sovrum så har jag en liten rosa hörna i köket.

IMG_2531

Den lilla grisen som egentligen är ett kylskåpsmagnet köpte jag för flera år sedan när Nicole och jag var på semester på Kanarieöarna och hon skrattade för mitt enda inköp till mig själv. Allvarligt, han är ju oemotståndlig =)

IMG_2530

När det gäller klädsel äger jag två Juicy Couture dressar i rosa nyanser (älskar snygga mjukisdressar) och missa inte heller klassiska italienska Superga från nu 399:- HÄR. Även om man kanske inte riktigt får den känslan så är våren snart här så varför inte passa på att handla vissa plagg på REAN innan ens storlek tar slut?

17499295_10154500188383660_1259257565157663584_n

Idag har jag varit i skolan vilket sker även imorgon men sedan blir jag hämtad för en skön eftermiddag/kväll med tema: totalavkoppling  för mig medan jag blundar för hockey på teven (tycker att det är en rätt så tråkig sport att titta på =)

Butiken är pga. skola stängd imorgon men är öppen på onsdag 14-18 då jag ska nog hinna hem tills dess. Älskar du skinnjackor så har vi dessa två från danska CKN för under 3000:-. Urläckra i sina detaljer och nyanser. Rätt så normala i storlek men mer små än stora om du tvekar mellan två.

IMG_2539

IMG_2537

Nu ska jag gosa lite med Molly och lägga mig för imorgon bitti blir det nog träning kl. 5 =)

2 thoughts on “Två urläckra skinnjackor från CKN och lite rosa …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *