Tid för våriga uppdateringar …

Och så var det dags att byta header till en mer vårig sådan. Klänningen jag har på bilden är från For Love & Lemons och just den jag har på mig heter Gianna dress och finns på rea för 1999:- (ord. 3699:-), 1/M kvar.

IMG_0129-980x543

Tänkte att det är snart dags för att se till att små ändringar sker i bloggen. Jag som många andra skriver texten centrerad men egentligen är det något som kanske inte är snyggt eller lättläst? Tips gällande ändringar på sidan? Nu menar jag inte innehållet men allt annat =) Tipsa gärna, gissar att jag blir lite hemmablind här inne och så är jag inte bäst på att ta tag i sådant heller men ibland så ger jag mig själv en liten spark i baken helt enkelt.

Gå gärna in i rean på www.lavendettaclothing.se för det finns mycket snyggt till bra priser så värd att ta en liten rundtur i webshopen.

Imorgon ska jag ta med mig det som är kvar utav granen. köra iväg den i bilen och ta med den till skogen för annars finns risken att den förvandlas till en midsommarstång om den ligger kvar på balkongen ett tag till.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *