Skoldisco !!!

Nicole och hennes klass har haft skoldisko igår kväll för de allra minsta i skolan mellan 17.30-19.30 och sedan för de något större mellan 20-22. Vissa killar var DJ (ett jobb de tog från mig =), tjejerna dansade med de mindre och med varandra för att få alla att släppa loss på ”dansgolvet”, vissa satt och tog betalt för inträde, någon annan ordnade lekar, andra i kiosken och de sista i kafeterian för att sälja kaffe och något sött till föräldrarna till de mindre.

Allt detta för att fortsätta insamlingen till klassen och på så sättt se till att de kan få göra något roligt tillsammans innan alla går vidare till sina nya klasser på gymnasiet.

IMG_1915 2

Nicoles pappa var på plats med Albin som kom med en kompis och medan de dansade och sprang till kiosken fick han liksom vi andra som var där mest se till att vuxna syntes som en slags trygghet för kvällen för visst ser vi ut som två ordningsvakter Ann-Louise och jag? =)

IMG_1897

Vissa av oss föräldrar åkte hem vid 20 då andra tog sedan över men hämtade Nicole vid 22.30 som var nöjd och lite varm efter att ha dansat i över 4 timmar i streck. Ska sägas att Ann-Louise och jag bjöd också på några moves på dansgolvet även om vi hoppade över klassiker som ”roboten”, ”vågen” och lite andra steg som var vanliga när vi var yngre =)

Nicole har en fantastisk klass med underbara klasskompisar där tjejerna verkligen håller ihop och är snälla mot varandra vilket inte alltid är en självklarhet men så går hon även på en skola som alltid har ansetts vara en väldigt bra sådan med duktiga och driftiga lärare.

Vaknade 5 imorse och är numera förkyld efter att igår, på dagen, tagit på mig sneakers istället för mina Mou boots, Big mistake i kylan.

 

One thought on “Skoldisco !!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *