De där med lösenord man inte minns …

Vårt samhälle eller rättare sagt de verktygen vi använder oss i vårt samhälle består av en massa lösenord, sådana åtminstone jag t r o r att jag skall minnas men aldrig gör. Sist skrev jag ner de men minns inte vart? Det som nu har hänt är sådär irriterande och onödigt men måste säga att jag släppte irritationen mot mig själv väldigt snabbt (roligare att vara irriterad och anklagande mot andra än sig själv =).

Butikens instagramkonto var parkopplad med min privata så när jag skulle uppdatera de så tänkte jag inte på att butikens Instagram hade som inloggning ett mail konto som jag inte längre har eller har tillgång till så kontentan av det hela är att jag inte ens kan skicka mig själv det mailet om att jag har glömt lösenordet då mailet kommer inte fram till mig.

Har försökt maila Instagram men verkar lite förgäves så har idag skapat en ny sådan och skrivit ner inloggningsuppgifterna i en pärm som ligger här hemma.

Vill du därför följa butikens splittrans N Y A Instagram så följer du den på @lavendettaclothing som nu har 4 följare (och jag är en av de =) istället för 6013!

IMG_8576

Första bilden på vårt nya rena konto tog jag idag här hemma på de vackra örhängen från Caroline Svedbom som du finner HÄR.

4916C747-C8CE-41F0-A650-0C57A05CF4D9

Butiken är öppen imorgon onsdag 11-16, torsdag 11-18, fredag 11-17 och lördag 10-15 <3

Vill du följa och tipsa på din Instagram dina egna följare att följa oss så tackar jag så klart redan nu för ja, vad skall jag säga till mitt försvar förutom att jag ogillar lösen och har kanske en liten för stor tilltro till mitt minne och till inställningen att allt löser sig? =)

@lavendettaclothing till butiken och @michelacastellari är mitt privata där jag lägger ut lite även på insta story som har blivit populärt att titta in på hos de konton man följer.

Nu skall jag gå en promenad med Knut och sedan blir det lite pluggande för min del denna tisdag eftermiddag/kväll <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *