Netflix marathon …

Idag har jag mer eller mindre förutom några promenader legat i sängen, läst och tittat på en för mig ny serie på Netflix som jag självklart inte bara kan titta ett avsnitt av men är uppe i 10 på bara 1 dag.

Netflix marathon, har ni testat det? Myskläder på, kaffe och så försvinner tid och rum då jag lever mig in i serien. Så gör jag. När Nicoles pappa och jag bodde ihop och gick på bio så skrattade han alltid åt mig när vi gick ut från biosalongen för jag trodde helt plötsligt att jag var huvudkaraktären i den precis sedda filmen. Jag kanske inte t r o d d e det men någonstans gillar jag ”bubblor” och att leva mig in i vissa ibland.

Jag kunde gömma mig bakom ett träd och låtsas vara en hemlig agent eller så var jag Gandalf i Sagan om Ringen då vi såg alla tre på bio. Sådan är jag, helt enkelt heltokig =) Säng, Netflix och Molly liggandes på eller bredvid mig, min söndag.

Vet ni vad jag förresten älskar i mitt sovrum?  Utsikten … Jag ser nämligen Gustav Adolf Kyrka och för mig är den någon slags magisk mysterium bakom kyrkor.

IMG_8206

IMG_8207

Det kanske kan bero på att jag har bott 20 år i ett katolskt land, att prästen där jag bodde som tonåring och jag hade en liten deal: jag gick ut med hans hundar (hemlösa som han hade adopterat) och han förhörde mig inte på lektionerna som vi hade innan konfirmationen. Man kan helt enkelt ”muta” även en präst eller så kanske det var bara en ömsesidig överenskommelse som passade oss båda.

Minns när en hund kom in i kyrkan under en mässa och han hälsade hunden Benvenuto nella case di Dio = välkommen till Guds hus. Min typ av präst helt enkelt …

Nu skall jag göra denna lilla tjej glad genom att titta på ytterligare ett avsnitt för under tiden blir hon kliad och ompysslad vilket hon självklart uppskattar och visar väldigt tydligt att hon gör. Imorgon är det skola från lunch men min dag börjar redan med träning kl. 5 så bäst att jag somnar allt för sent om jag skall orka upp.

IMG_8217 2

Hoppas att din söndag kanske varit mer innehållsrik eller om inte annat lika skön som min <3

Tack förresten för att ni sa vad ni tyckte gällande bilderna på föregående inlägg… Gör så här: svart/vit i ett par veckor och så färg i ett par veckor… Älskar enkla lösningar =)

 

2 thoughts on “Netflix marathon …

  1. Nyfiken på vilken serie du tittade på och javisst jag har haft ett par såna dagar o man blir helt uppslukad av det haha
    Jag har precis kommit hem från 4 dagar i fjällen med fantastiskt väder o skulle kunna tänka mig en Netflix dag i morgon haha
    Ha en riktigt bra start på veckan o otroligt att du orkar med allt o så tidiga mornar …

    Kram G

    1. Den heter ”Lie to Me” och med tanke på att i kursen jag läser skall vi även lära oss grunderna för att se när ett ansikte ljuger så känns serien väldigt aktuell =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *