Att stå ut med en seg influensa …

Även dagen har tillbringats med att göra minsta möjliga. Att bara gå morgonpromenaden med Knut har varit ansträngande så Nicole har fått rasta honom övriga gånger.

Otroligt att denna influensa inte ger med sig men imorgon skall jag ha öppet 10-15 då vi har REA i butiken och många vill prova, känna och se i verkligheten när de ändå bor här i Borås och jag behöver nog komma ut även om jag gissar att jag kommer att lägga mig direkt efter stängning =)

Starten på 2018 är kanske inte den mest uppfriskande, roliga eller utmanande men varför ha bråttom? Allt det där kommer nog, känner inombords att det blir ett förändringsår och förändringar är just vad jag eftersträvar och längtar efter.

(Ring & örängen Caroline Svedbom)

IMG_4982

Fick besök av en vän idag i 2-3 timmar så mysigt med lite sällskap när jag annars somnar mitt på dagen och får en heldag att passera utan att göra något vettigt…

Nu tror jag att jag skall somna om, så spännande är mina inlägg dessa dagar =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *