Syrran och syskonbarnen är här !!!

Vid 18 tiden hämtade jag min syster och mina underbara söta syskonbarn på Landvetter då de lämnade vår hemstad Bologna där de bor för att tillbringa hela 10 dagar här i Borås med oss.

Min mor var redan hemma med Nicole när vi kom och direkt gjorde vi lite ”tortellini alla panna” till middag då Melissa hade köpt 1 kg hemmagjorda tortellini, en specialitet från just Bologna och kan lova att de smakar inte som de du köper i påsarna på City. Här pratar vi färskt och mumsigt.

Kom på att fota efter att jag hade börjat äta så kanske inte så blogg snyggt på kort men whatever =) Kortet visar bara att jag gillade …

IMG_5865

IMG_5866

Efter middagen skulle vi öppna de Julklappar vi hade köpt till varandra men så fanns önskemål om att Tomten skulle lämna en kasse med presenter så jag körde den klassiska ”skall ut och slänga soporna”, gick utanför dörren där jag hade gömt en Tomtedräkt som jag tog på mig och för att de inte skulle förstå att det var jag så knackade jag bara på vid fönstret i hallen.

Melissa ropade, barnen sprang till fönstret och där stod jag/Tomten och vinkade lite lättsamt (skrattade bakom skägget får jag erkänna)

IMG_5869

Och visst såg jag lite sådär äkta ut? Tur att de inte fokuserade på händerna =)

Fick dock av Melissa och Nicole lite kritik för att inte ha tänkt på håret baktill för när jag sedan vandrade förbi fönstret så såg man något blont och långt sticka ut från mössan. Hahaha! Santa is crazy =)

IMG_5849

Ser ni håret? Tur att barnen inte såg det (tror jag) men så knackade Tomten på dörren där en kasse full med paket lämnades innan han/jag studsade in i hissen …

Kvällens skådespeleri och tycker att jag är värd en Oscar staty för min tolkning av Santa.

Vi öppnade sedan alla de underbara Julklappar som bara väntade på att band och papper skulle göras sönder ivriga att se vad som gömde sig i paketet.

IMG_5826

Matilde fick av mormor bland annat den klänning på bilden ovan som hon bytte om direkt och så av oss bland annat smink (då hon har kommit till den ålder då man leker med det och tycker att sånt är lite roligt att sminka andra). Nicole fick bli kvällens ”andra” =)

IMG_5830

IMG_5832 2

Melissa fick några produkter från Rituals och så en ögonbrynsförlängning som hon hade önskat sig …

IMG_5839

Den här lille killen är den ende killen i familjen (med undantag för Knut) <3

IMG_5838

Hans leende när han öppnade paketet med den stora Lego (tog inte bild) som jag hade köpt visade tydligt hur glad han blev, så roligt att få skämma bort ibland med det som han inte förväntade sig <3

Nicole var också den som verkligen var väldigt nöjd för ja, jag hade nog köpt rätt och så hade Melissa bland sina presenter till henne köpt en pyjamas från Oysho med små runda unicorn som jag var lite avis på. Oysho har helt fantastiska pyjamas så där har du ett tips till dig som söker just det.

IMG_5811

Vi har sedan spelat Bingo (Tombola på italienska) med helt underbara brickor med djur och Leo vann hela 20:- som jag hade lagt som vinst.

Klockan är nu midnatt, Melissa och barnen har lagt sig i min säng, Nicole ligger och snappar bilder på allt hon har fått till sina kompisar och jag plockar lite undan för att sedan krypa ner i min dotters säng för ikväll skall vi sova ihop <3

Det blev en riktig mysig Juldag här a casa Castellari och det bästa är att de skall stanna i 10 dagar …

Imorgon är butiken stängd men skall ha öppet några timmar på onsdag och då startar vår rea i butiken, missa inte detta …

Önskar dig nu buonanotte och kanske att jag är uppe en liten stund till medan Julmusiken spelas. Tycker att det är mysigt att sitta här och njuta medan alla sover, förhoppningsvis nöjda med kvällen.

 

2 thoughts on “Syrran och syskonbarnen är här !!!

  1. Hej

    Vad skoj att din syster är här nu och med barnen, ha en underbar god fortsättning på julen och under tiden din syster är här. Jag har precis packat upp allt som jag hade med mej till Småland och från min syster o lite annan släkt. imorgon blir det att arbeta, men de är skön start 3 dagar
    Jag ska nu kolla in din webshop
    Kram Nettan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *