Annandag dag …

Idag har vi haft en riktig gemensam heldag med mys med Knut & Molly och två besök hos mor för att äta lunch och middag =)

IMG_5995

Här fick de se en av de mysiga butikerna för stadens möss =)

IMG_5992

En massa mat och läsning i sängen med mormor…

IMG_5971

IMG_5954

Leo somnade sedan i soffan och det såg riktigt skönt ut får jag nog säga…

IMG_5967

Vi har annars ritat, spelat Tombola (Bingolotto med djurbrickor), byggt Lego och avundats den energi som dessa två syskonbarn har.

IMG_5965

Efter middag körde vi Julklappsspelet och Leo var väldigt nervös över att någon skulle ta alla de presenter han hade lyckats få ihop vid första varvet …

IMG_5945

Och Matilde vann den söta lilla diademet hon ville så gärna ha.

Processed with VSCO with m6 preset

Vid 21 lämnade vi mormor för att gå hem till oss och har nu sprayat min dotter med en brun utan sol.

Fick se på en ”tutorial” över hur man gör och vi skrattade gott kan jag lova när jag skulle se ut som en proffs medan jag försökte fördela så gott som jag kunde. Vi får se imorgon om det blev lite för fläckigt =)

IMG_6004

Minns själv när jag gjorde en på salong för ca 5 år sedan. Var naken då jag ville vara brun över hela kroppen så när jag skulle vända mig bad tjejen mig att luta mig lite framåt och just då i den lite obehagliga positionen frågade hon mig ”är det du som skall vara med i en serie på tv?”. Hahaha! Det där kallar jag för att ställa fel fråga vid fel tidpunkt =)

Snart är det läggdags här hemma även om de minsta är de som är minst trötta …

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *