I kissed Santa today …

I år bestämde vi tillsammans att Nicole skulle vara hos sin pappa med familj hela Julafton då vi Castellari skall fira Julen imorgon kväll efter att jag hämtat min syster och syskonbarn på Landvetter.

Vaknade därför själv med mina två små fyrbenta, tog med mig Knut till kafé Orion där jag hade lovat Babis, en grekisk något äldre man som inte firar alls denna dag, att jag skulle komma vid 7-7.30 tiden för att ta en kopp kaffe med honom för att sitta en stund och bara prata, diskutera för Babis älskar att diskutera =)

Hade självklart med mig ett inslaget doftljus från Tania och mig för även om han säger att han inte bryr sig om Julafton så tror jag ändå att det är lite roligt med ett paket vilket han visade rätt så tydligt trots allt. Bernt och Åke (som också brukar sitta där)  lyste dock med sin frånvaro men de skulle kanske till en släkting så förhoppningsvis var de på väg till honom/henne vilket glädjer mig för alldeles för många ogillar denna dag då den ofrivilliga ensamhet känns lite extra en sådan här dag.

Vid 12 tiden gick jag sedan hem till min väninna Tania och familj för var bjuden att fira Julafton med hela deras familj, Tanias syster, hennes man, Tanias pappa med fru, Marcus föräldrar, Marcus bror, alla barnen, Tanias fd man och jag =)

Tania & Marcus bor sedan ett år tillbaka i ett vackert hus 5 minuter från själva centrum och så här fint såg det ut när jag kom.

IMG_5710

IMG_5711

Passade på att ta några kort i vardagsrummet innan Jul kaoset …

IMG_5721

IMG_5717

Tanias och Marcus söta Adelle hade på morgonen öppnat en av alla de presenter som låg under granen och Adelle älskar när katten ”mjauar” medan man hörde under dagen Marcus ibland bara säga lite gulligt ”nu skall katten sova” och Adelle tryckte på off knappen =)

IMG_5728

Tänk om det hade varit så enkelt med min Molly när hon löper =)

IMG_5726

Och ett riktigt sådär ”spontant” kort på dessa två busungar =)

IMG_5722

Det blev väldigt mycket mat och en härlig blandning mellan olika kulturer <3

IMG_5699

IMG_5703

IMG_5707

Från vänster Daniel (Marcus bror), Tomas (Tanias systers man) och Tanias pappa.

IMG_5695

Vi åt en massa mumsigt för att sedan välkomna Tomten för självklart var han efterlängtad …

IMG_5691

Han (eller hon kanske? =) var så efterlängtad att jag bara var ”tvungen” att pussa honom …

IMG_5686 2

Se vad gulligt jag håller om Tomtens mage =)

Jag kanske var rädd att magen skulle ramla på golvet och med det skulle hans/hennes identitet avslöjas? =)

IMG_5685

Skratta gjorde jag också =)

IMG_5682

När vi hade ”pussats” färdigt fick barnen äntligen sina Julklapper och man kunde nästan tro att de hade en intern tävling om vem som kunde öppna flest paket då det gick undan minsann och till slut låg bara en massa presentpapper på golvet medan barnen visade vad de hade fått till alla i familjen.

Nöjda barn så de fick nog vad de hade önskat sig…

IMG_5681

 Marcus pappa kom på den underbara idén att ta ett gruppkort på oss alla och för att kunna få till det men ändå ha lite Jul på bild så bestämdes att flytta på granen från matsalen till vardagsrummet.

IMG_5759

Oooops!!!

IMG_5757

Ajdå!!!

Granen ramlade och några kulor gick sönder och jag … fotade =)

IMG_5756

Gruppkortet fick kosta lite Julpynt helt enkelt men efter denna lilla incident så stod den bredvid soffan som det var tänkt men med några färre kulor …

IMG_5755

Och så var det dags för kortet och istället för att säga det klassiska ordet ”cheese” så sa vi helt andra sådana =)

Alla tittar och en blundar, gör om gör rätt Castellari…

IMG_2003

Då de flesta av dessa fantastiska människor jobbar med Herbalife & träning så önskades lite mer energi i kortet så vi gjorde vårt bästa …

IMG_2006

från oss alla idag till er alla önskar vi er en underbar Julhelg <3

IMG_5745

Tack till alla på kortet för en riktig mysig Julafton <3

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *