Mest sålda julklappen från butiken …

Varje år så brukar det vara något märke som säljer lite mer än andra just under Julen och i år har det varit våra vackra smycken från Caroline Svedbom som förhoppningsvis kommer att göra många tjejer/kvinnor glada när de öppnar sitt paket under morgondagen.

B893FE60-0BE8-4A43-8ECE-99D0D2DE347E

När jag var förresten och fixade mina naglar så tyckte de på salongen att jag skulle välja en röd nyans då det är Jul men då alla har rött så valde jag något helt annat, en färg jag aldrig har haft tidigare men som jag gillar väldigt mycket (se på bilden ovan)

IMG_5618

Caroline Svedbom smyckena görs hos ett familjeföretag i Grekland men designas av Caroline själv, en helt underbar vacker och trevlig ung entreprenör som pendlar mellan sina boenden i Stockholm och Grekland (minns inte staden).

Nu är snart klockan midnatt och medan de flesta har kanske haft uppsittarkväll har jag varit och handlat lite, betalat vissa tråkigare räkningar och städat undan lite.

Imorgon lär jag nog fira en icke traditionell Julafton men hur den firas får ni se imorgon <3

 

2 thoughts on “Mest sålda julklappen från butiken …

  1. Hey Michela! God jul Och gott nytt år till dig, Melissa , barnen och Margareta .

    Många kramar från Nora xoxoxo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *