Att byta Julklappar som finns där ”för evigt” …

För några veckor sedan medan vi satt och tog en kopp kaffe och kanske kände oss lite uttråkade bestämde Tania och jag för att ge varandra en tatuering i Julklapp så vi googlade lite på citat och fastnade för två.

Vi hade tid på Studio Pistolero kl. 12 för att göra dessa men innan hann vi med ett besök på NK i Göteborg för att köpa ett par Julklappar och för att dela på en sushi.

IMG_5381

Fem minuter försenade kom vi in till studion där Joakim, den duktige killen som skulle idag få tatuera oss, väntade på oss för att tillsammans bestämma storlek och typsnitt på de två citaten vi hade valt.

Vi visste att den ena skulle vara på vristen ”You just have to trust you own madness” medan tatuering nr 2 bestämde vi oss för att ha vid troskanten.

Först jag sedan Tania …

Processed with VSCO with a5 preset

25399180_1570364956335728_5090612598386359116_n

Skall självklart visa resultatet sedan när textens syns tydligt.

Just nu har vi nämligen skydd på de så lite svårt att se hur de blev dessvärre men vi är båda väldigt nöjda så tack Joakim för ett fantastiskt jobb och för ditt tålamod =)

Roligt med den där annorlunda Julklappen som Tania och jag har nu gemensamt <3

Efter tatueringarna åkte Nicole och jag till de två personer i mitt liv som faktiskt gav mig min första tatuering, min dotters namn,  i födelsedagspresent för nog 10 år sedan.

Om kvällens mysiga besök i nästa inlägg <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *