Min egna Julklappslista …

Som förälder får man ofta in listor med tips på Julklappar så att man inte rakar missa något värdefullt men en lista innebär också att man kanske får något av det som står, inte allt, ett budskap som kanske inte alltid når fram i en viss ålder.

Själv har jag också gjort en lista men medveten och glad om jag får åtminstone en sak av det som står =)

Brukar alltid skämta med att jag önskar mig fred på jorden och en LV väska men troligtvis får jag varken det ena eller det andra …

Har dock önskat mig en salig blandning av olika saker från söta block nu när jag skall plugga igen till en viss skolväska, från månadskort till bussen Borås-Göteborg (tar nog inte bilen till universitetet) till privatförsäkring, från en dobermann till snygga sneakers jag har sett.

En salig blandning rak igenom men de bästa presenterna denna Jul är att min syster kommer upp med barnen på Juldagen och att jag faktiskt har en helt fantastisk vår att se fram emot med nya spännande utmaningar som gör att jag äntligen får göra något som känns utvecklande för min del och som samtidigt intresserar mig otroligt mycket.

Hur kan paket under granen mäta sig mot detta?

Tänkte bara avsluta med en bild som för några år sedan blev en liten inspiration för min del, något jag ville göra och överraska Nicole med för hur svårt kan något som bara kräver jordgubbar och grädde vara tänkte jag?

376677_497898140236147_1675764408_n

Denna tillbakablick visar att det blir inte alltid som man har tänkt sig för ni skall veta att jag försökte iaf. =)

Resultatet blev dock några unika tomtar som nog aldrig kommer att hamna i någon inspirationstidning.

IMGP7505

Jag skrattade dock så att jag grät när jag tittade på mina =)

Bjuder på detta för jag är kanske inte  den enda som inte kan leva upp till allt det som vi ibland förväntas leva upp till denna tiden på året …

 

 

 

6 thoughts on “Min egna Julklappslista …

 1. haha supersöta ju viljan fanns ju, mina skulle nog se ännu roligare/konstigare ut , tolkningsfråga ;)

 2. Jättesöta små tomtar❣
  Så kul m allt nytt som kommer att hända dig m pluggande och allt- spännande!!
  Det där m önskelistor kommer jag själv ihåg när mina var små, ha ha- men som sagt man kan inte få allt❣
  Ha en jättebra dag❣
  Kram

  1. Om någon vill köpa verksamheten så är det bara att höra av sig … Annars får det vara öppet 2-3 dagar i veckan tills jag vet vad jag skall göra… Skall dock plugga i ett år så om någon vill ta över så är de välkomna att höra av sig så kan jag fokusera på enbart pluggandet …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *