Inredning och sökandet efter den tåliga mattan …

Tittade in på Mariella för att kolla på matta till vardagsrummet då jag skall göra om lite innan sommaren och så slutade med att jag tittade på ALLT! =)

Något annat är ju omöjligt när man är inne i denna butik <3

Titta bara på denna underbara lampa <3

IMG_4868

IMG_4866

IMG_4865

IMG_4864

IMG_4862

Apan har jag i svart men den kanske behöver en kompis?

IMG_4860

Tittade till slut på en tålig matta, ni vet en sådan som kanske inte är den mjukaste att gå på men som är tålig och som står emot Mollys små söta klor när hon tror att det är mattan som är hennes klösbräda…

Skall få en offert så får vi se då jag vill ha en stor sådan och stort blir dyrt i sådana här sammanhang.

Stängt på måndagar hos oss men är här alltid ändå och så passade jag på att fota de vackra smycken från Caroline Svedbom samtidigt som jag har bokat klipptid till Knut nästa vecka och beställt resten av litteraturen till kursen i rättspsykologi.

IMG_4856

IMG_4855

Imorgon har vi öppet 11-18 som vanligt <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *