Att bli firad med yoghurt tårta …

Idag kl 8.30 hade jag bestämt kaffe dejt med min väninna Tania och synen som mötte mig inne på Kafé Orion (Borås äldsta kafé) fick mig att le inombords.

Det är nämligen sa att Orion har på morgonkvisten ett gäng äldre ”män” som har som tradition att starta sin dag där och kallar de lite för mina ”kompisar” då jag ser de mer eller mindre dagligen.

Tania som var före mig hade fått de att öva på att sjunga tillsammans men när jag väl kom så hade de nog tappat självförtroendet för en av de som är grek påstår att man inte firar födelsedagar i Grekland, att man bara firar namnsdagar? Kan detta verkligen stämma? Han har dock inte bott i sitt land på flera år så ställer mig lite tveksam till detta fakta … =)

Har du instagram kan du höra honom säga detta själv på min instastory @michelacastellari

Gratulationer fick jag och så hade Tania redan beställt lite födelsedagsfika och se vilken fantastisk kreativitet när en yoghurt förvandlas till en tårta =) Det märks att hon jobbar som PT helt enkelt …

IMG_3281

Fick dock även det bästa jag vet, nämligen en fluffig och rund lussekatt <3

96384B45-9672-497F-BB27-CEF5059C95D7

Även Fazli kom så att cirkeln blev sluten denna tisdag morgon inne på Kafé Orion <3

Dessa två alltså <3 <3

043FCE62-582B-4EDC-9BAC-82054A485FAA

Kärlek <3

6 thoughts on “Att bli firad med yoghurt tårta …

  1. Hej

    Vad mysigt att bli extra firad…Lussekatt är så gott jag vill helst ha apotekarens julmust till. Jag såg att du hade 25% på ett inlägg tidigare, hoppas det kommer något liknande igen, för jag missade detta…
    Kram

    1. Har du inte fått ett sånt erbjudande via nyhetsbrevet? Kolla om den ligger i skräpposten för den gäller fram till imorgon =)
      Ja, riktig mysig start på dagen att bli lite firad så här <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *