The Monkey Mountain …

Igår tog vi vespan för att besöka The Monkey Mountain, ett ställe som är känt för att fria apor går runt bland de nyfikna turister som kommer dit. Man får helt enkelt hitta på lite utflykter när vädret inte tillåter sol och bad.

Det som i vanliga fall är känt som någon slags turistattraktion där du även kan stanna och köpa en glass eller fika såg ut som igår mest ut som ett spölik plats, som om en tornado hade blåst bort det mesta och allt var igenstängt så har lite svårt att föreställa mig hur det brukar se ut.

Efter att ha dock gått upp för flera trappor så mötte vi äntligen några av dessa ”berömda apor” =)

IMG_2795

Även om det inte regnade som dagen innan så var det molnigt och det blåste en del som man kan se på mitt hår =)

IMG_2808

IMG_2780

IMG_2803

IMG_2801

Skall du hit? Klä på dig =)

IMG_2796

På vägen tillbaka stannade vi en en food market inne i ett shopping center, vi njöt av en helkroppsmassage på spa avdelningen på hotellet och på kvällen blev det middag på restaurang Prime som ägs av svenskar som man kanske kan se av rätten på bilden =)

Äter man thailändsk mat några dagar i rad så blir längtan efter något annat lite för oundvikligt …

IMG_2752-768x1024

Själv njöt jag av en god Cesar Sallad med bruschetta till …

Kvällen avrundades med biljardturnering och öl på ett ställe mitt emot restaurangen. Avslappnat, enkelt och alldeles perfekt…

IMG_2836

IMG_2753

3 thoughts on “The Monkey Mountain …

  1. Ser helt underbart ut så härligt o resa o upptäcka massa nytt. Hoppas du har en härlig semester o njut av ledigheten. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *