Att fylla 46 …

46 år … 8/11-1971 föddes jag i Bologna.

Som barn var jag alltid den som hade ett leende på läpparna och tror att den inställning har nog hjälpt mig en del även om livets erfarenheter tar ofta ifrån oss den där charmiga oskyldigheten som vi alla har vid födseln och som vi får behålla i några år.

180149_497105733659_6999837_n

Som många andra hade jag vissa drömmar som barn om hur mitt vuxna liv skulle se ut och kan nog inte påstå att det ser idag ut som jag hade planerat eller åtminstone tänkt/hoppats på att det skulle bli, inte helt om inte annat …

Vissa drömmar har jag idag insett aldrig kommer att infria sig, vissa andra har jag kvar i tron att jag en dag kan få leva de och några av de har tack och lov blivit en del av mitt liv.

46 år innebär också att jag har hunnit samla på mig en hel del erfarenheter, och som med det mesta i livet så har många varit helt fantastiska medan andra mindre trevliga. Tillsammans har de dock påverkat mig till den jag är idag även det på gott och ont.

IMG_55301

Att bli äldre innebär att vår spegelbild kanske inte alltid lever upp till det vi hoppas på men det kompenseras med den sköna insikten att man slutar bry sig om andras tyckande även om just det har nog aldrig varit ett problem för mig.

Människor kommer och går i ens liv, vissa finns kvar i ens närhet, vissa försvinner med åren, medan vissa andra finns där i bakgrunden men även om där så vet jag hur mycket de bryr sig om en vilket är en otrolig stark och skön känsla.

I livet är jag inte riktigt där jag hade hoppats på då vissa erfarenheter har gjort att jag nog har tappat bort några av de svaren gällande vad jag egentligen vill men tröstar mig med att livet är en resa och de förseningar och omvägar man själv har tagit innebär inte att man inte når fram. Vissa av oss samlar bara på sig lite mer erfarenheter genom detta.

Nu skall jag lägga mig här i Thailand för klockan har blivit 1 på natten och kanske att jag imorgon vaknar lite klokare om livet och om inte finns det en dag även efter imorgon …

Grattis till oss alla som har förmånen att bli äldre <3

15 thoughts on “Att fylla 46 …

  1. Grattis lite i efterskott!! Hoppas du hade en fantastisk dag! Du är tydligen på resa utomlands igen också wow så härligt, njuut! Så fin bild på dig som liten, såå söt! Kram

    1. Tack Eva <3 Ja, en vecka iväg ... Till skillnad från majoriteten som kanske har 4-5 veckor sammanhängde semester så delar jag upp mina =)
      Tyvärr har det regnat hela tiden men skönt ändå ... Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *