Dressad eller mjukiskläder?

Innan man åker iväg på en semester så har man alltid en hel del att göra, förberedelser inför resan helt enkelt, en liten sista ”stress” så att man verkligen känner att det kommer att bli lite extra skönt att få koppla av.

Ikväll skall jag möta upp Melina som skall bo hemma hos mig för att ta hand om Knut och Molly. Underbart när de kan bo hemma så något jag värdesätter en hel del så ikväll skall jag visa henne var allt finns så att hon kan bo in sig imorgon när hon får ta över lägenheten.

Nu är jag dock i butiken efter att ha gjort några ärenden som att köpa stödstrumpor till resan =) Förstår inte hur vissa kan resa sina snygga dräkter och högklackade skor när en annan vill helst flyga i en skön Juicy dress och får istället brottas med stickningar i benen och torra kontaktlinser efter några timmar i luften =)

Nåväl, det löser sig nog oavsett klädsel och apropå klädsel så har jag bara bestämt mig för denna caps från Lack of Color för även om jag aldrig har mössa eller keps så vill jag vara den som vågar lite, den som går lite utanför sin comfort zone emellanåt om nu så bara för något på huvudet =)

IMG_1317

Jag kanske helt enkelt håller på att bli lite ”wild and crazy” nu när jag skall fylla 46? My Wish =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *