När en kväll bjuder på skratt …

Ikväll möttes Tania, Foroogh och jag upp vid 19 tiden på trevliga Armbar för en mumsig drink innan vårt bord på restaurang Oliven väntade på oss.

515A08A1-F4CC-441E-AC9B-4D29547C28DF

På Oliven beställde vi olika grekiska tapas rätter så att vi bara kunde plocka lite av mycket och det blev många skratt då Nikos som jobbar där alltid bjuder på sig själv och har det sättet att skämta som är lite sydeuropeiskt =)

Tanias syster Michelle jobbar också på Oliven så hon kom och växlade några ord med oss. Hon måste ha fantastiskt roligt i den miljö med så roliga kollegor.

821605DA-EA3F-4506-8B67-D5AFC043CF0C

Trots flera försök att få oss att gå vidare så var vi nöjda med kvällen som avslutades med att han kom med var sin biljett till Antik Mässan till oss.

Skrattade för det fick mig att känna mig som en antikvitet själv just då men tanken var god så klart.

Har alltid varit den som oftast tycker att det är skönt att avrunda i lagom tid vilket säkert har att göra med att jag tål inte mer än två glas vin och tycker därför att det är perfekt att gå hem när de flesta är inne i sitt tredje glas =)

Party prinsessa har jag aldrig varit och då inte ens när jag var i 20 års åldern så vid 2330 var jag i hissen på väg upp till Knut och Molly <3

IMG_2497

(Skjorta Love Moschino, denim One Teaspoon, jacka Don Vanquisher)

Nicole har nu messat att hon vill bli hämtad runt 1430 då hon är och sover hos en kompis, kl. är 9 och jag har varit ute med Knut och faktiskt även solat i 15 min. På fredag åker jag till solen en vecka så skönt att få en liten grund på kroppen och inte komma dit genomskinlig =)

Nu skall jag dock krypa ner i sängen med en kopp kaffe i ett par timmar och njuta av att det är en ledig söndag <3

 

2 thoughts on “När en kväll bjuder på skratt …

 1. Hej

  Vad härligt att åka till solen, vart går denna resa ? Det måste kännas skönt att nu när det blåser så kyliga vindar…Bbrrr
  Trevlig semester
  Kram

  1. Skall åka en vecka till Thailand som jag brukar göra varje år då jag har en kompis som jobbar där men den här gången skall jag åka till ett ställe där jag aldrig har varit så lite förnyelse ändå =)
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *