Att hoppas så mycket på något …

Igår direkt efter jobbet åkte Nicole, hennes kompis Matilda och jag till en utförsäljning här i vår småstad bredvid Leos Lekland. En av deras kompisar hade köpt en regnrock för 100:- som var hur söt som helst. En otrolig stor utförsäljning med en massa uteplagg så bor du här i Borås måste du bara dit om du vill handla billigt om även så bara en söt rosa regnrock som även fanns i beige.

100:- !!! Fortfarande chockad över det billiga priset !!!

De skall ta med sig de till Polen när de åker på klassresa dit om mindre än två veckor där de skall bland annat besöka Auschwitz och möta med egna ögon det de har läst i skolböckerna. Det blir nog en väldigt känslosam resa som förhoppningsvis påverkar de i att bättre förstå de hemska konsekvenserna i det psykologiska ”vi och de”.

Efter regnrockarna direkt till City där mat, godis och dryck köptes då de skulle laga mat medan jag var hos mamma ett par timmar.

Kl. 21 var jag åter hemma och 4 tonårstjejer hade nog en mysig kväll med övernattning hos oss. En av de hade visst sovit hur gott som helst på golvet men så är heltäckningsmattan riktig skön så med lite kuddar och täcken så gick nog det med =)

Idag skall de ta bussen till Göteborg för att strosa i butiker, luncha och ha en sådan där mysig tjejdag för att bland annat fira höstlovet som är nästa vecka.

Själv är jag nu i butiken, öppnar om en timma och har precis läst kursöversikten på en av de kurserna jag har sökt till för vårterminen. Just den är som klippt och skuren för mig och vill så gääääärna komma in på den. Hoppas, hoppas och hoppas igen <3

Försöker visualisera så som man skall göra när man vill något så att attraktionlagen verkar i universum mot just det man önskar. Har du missat allt det där med The Secret och attraktionslagen så rekommenderar jag dig att titta på DETTA.

secfret

I länken har du de första 20 minuter och sedan kan du googla dig vidare till det andra avsnittet.

Efter att du har sett vad boken The Secret (en bestseller i världen) handlar om (ifall du har missat detta) så kolla på vad den underbare komikern Dave Chappelle tycker om den HÄR.

Dave

För säkerhetens skull visualiserar jag på att jag kommer in på den kursen jag helst vill plugga för även om jag är troligtvis den kanske äldsta där så känner jag en sådan skön känsla inombords av tanken att sätta mig på Universitetet och fördjupa mig i sådant som jag är så otroligt intresserad av så känner redan doften av böckerna och njuter så länge av det.

Tror du på The Secret filosofin?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *