Att nästa vecka få göra något man inte har gjort på över 10 år …

Blev så glad när en fd kollega frågade mig om jag kan hoppa in och jobba 2 timmar för henne nästa vecka som den gymnasielärare jag en gång utbildade mig till så idag mötte jag upp henne för att gå igenom de lektionerna jag skall hålla i.

IMG_2004

Mysigt att bara sitta och prata en liten stund om gamla minnen då vi var även i Prato, utanför Florens, med en klass som studerade italienska på Bäckängsgymnasiet där vi båda undervisade.

Vore riktigt trevligt om några fler tillfällen för undervisning kom framöver för när man inte har gjort något man gillade på så länge så längtar man tillbaka till den där miljön som skolan är. Kateder, böcker, kunskap …

Sådant älskar jag och i det anledningen till att jag har själv sökt till att läsa ytterligare några kurser på Universitetet nästa vår. Älskar nämligen både att vara elev och lärare så länge eleverna är i gymnasieåldern.

Morgonen var lite dimmig och kylig här i vår småstad denna tidiga morgon.

IMG_2002

Tom. lite frost medan min syster har runt 20-24 grader i Bologna.

(Mou Boots)

IMG_1997

Nu är butiken öppen, solen skiner och ikväll skall jag träffa en väninna för att sitta och prata om en spännande projekt som vi kanske skall vara två att genomföra.

Att snart fylla 46 och fortfarande vara ovetande om vad man skall jobba med  är rätt så spännande, åtminstone denna soliga och friska dag <3

2 thoughts on “Att nästa vecka få göra något man inte har gjort på över 10 år …

  1. Hej

    Nämen vad skoj för dej, lycka till, de kommer gå super bra
    Jag är nu på arbetet och tar en snabb koll in på din blogg
    Ha en fin helg
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *