När man får ”den där speciella” doften …

I somras var jag hemma hos min väninna Foroogh och kände direkt att hon hade en så otrolig god doft på sig (den bara nådde min näsa och jag blev ”kär” i den) så frågade direkt vilken parfym det var och det visade sig vara (som det ofta är) en parfym som inte säljs överallt så gissa glädjen när jag igår fick den i present <3

Då man själv har butik så kunde jag inte annat än att fundera (yrkesskada i guess =) på hur dyr den kassen som den levererades i kan ha kostat butiken för kassar är dyra och denna tillhör nog bland de exklusivaste jag har sett så nästan att jag blev orolig för deras marginaler, hahaha! Gissar dock att de har bra sådana och det sista jag behöver oroa mig för är just deras verksamhet =)

IMG_1449

IMG_1448

Den finns säkert i vissa utvalda butiker och kanske även på NK men läs HÄR  finner du en beskrivning på den =)

Den kommer definitivt inte att den parfymen jag har på mig för att gå ut och rasta Knut …

Har du en egen favorit parfym  och en som kanske får dig att minnas någon speciell person? Dofter och musik har verkligen den makten att slussa oss tillbaka till speciella stunder och människor.

Nicole gillar min Clean parfym för den är ”jag” för henne medan jag förknippar den första Armani parfymen med min pappa som alltid hade den i sitt badrum för han hade ett eget sådant förstår ni som den italienske mannen har var <3

Fåfänga är i Italien inte bara ett kvinnligt egenskap, tvärtom …

Nu är klockan 930 och jag har precis fått ett meddelande som fick mig att studsa av glädje!!! Ibland kan något litet påverka oss väldigt mycket <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *