Tatuerade ögonbryn …

Har precis varit i butiken för att packa helgens ordrar så att de kommer iväg idag, handlat lite rosor och några flaskor vin då syrran kommer imorgon från Italien och stannar en hel vecka själv, utan barn denna gång för att umgås med mor, mig och Nicole <3

Imorgon stänger butiken därför redan vid 16 för att hämta henne när hon landar runt 18 tiden.

Såg mig i spegeln i hissen och insåg genast varför vissa kanske tittade lite extra på mig idag. Hade nämligen helt glömt bort att jag igår tatuerade mina ögonbryn med 6d tekniken och självklart ser de lite extra markerade ut de första dagarna =)

Utan smink igår lite röd efter en ansiktsbehandling och med fixade ögonbryn och ögonfransar. Hade verkligen en sådan skön ”ego dag”.

IMG_1396

Med det där snygg filter på snap som gör att bilderna ser mjukare ut … gillar den =) Många som använder den ser man i bloggar och andra sociala medier vilket inte är så märkligt alls då den blir inte så hård mot ansiktet.

IMG_1410

Nu lite städning så att det inte ser ut som ett bombnedslag när hon kommer och sedan skall Knut, jag och bilen åka iväg för kvällen.

Då jag vet både som lärare och som universitetselev hur svårt det ibland kan vara att få människor att delta i en enkät, något elever behöver för att skriva sina uppsatser där ofta en enkät behövs för att göra en undersökning så kommer här just en sådan som två fysioterapeutstudenter skulle bli överlyckliga om några av er kunde ta sig tiden att svara på.

HÄR är enkäten som vänder sig till dig som har gått igenom en förlossning mellan åren 2013-2017. Om ni finns bland mina läsare får ni g ä r n a hjälpa dessa två universitetsstuderande tjejer.

 

4 thoughts on “Tatuerade ögonbryn …

 1. Riktigt snygga ögonbryn. Inte så stora o tjocka som många har. Får se om jag också blir tvungen att tatuera mina, för just nu har jag inga alls pga cellgifter men hoppas att dom växer ut o blir normala. Annars får det bli tatuerade, och som sagt, dina blev riktigt bra.
  Önskar dig en underbar vecka
  Kram

  1. Tack snälla <3 Det kommer att lägga sig och försvinna lite, därför får jag kanske fylla i lite igen om några veckor men Lucie som gjorde det är riktigt duktig och mäter och har sig innan hon börjar så litar så på henne och så gillar jag resultatet ...
   Tack, detsamma till dig <3 Hoppas du mår bättre nu och att din butik går bra.
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *