Puss munnar & grodor …

Om du läste för förra inlägget i bloggen så vet du att jag skulle se om min dotter rörde sin tandborste vilket hon inte hade gjort. Hon skrattade dock när jag visade att jag hade tagit bild på deras placering =)

Tror inte att hon kommer att våga säga ikväll ”jag gör det sedan” då hon är nu medveten att jag inte riktigt kommer att tro på detta.

Älskar henne trots att jag måste erkänna att tonårstiden är något ”jobbig” <3

Är det något som är mindre roligt att utföra och som jag gärna säger ”jag gör det imorgon” för att slippa idag är en inventering speciellt när lagret är stort och butiken liten.

Idag fick jag hjälp av Tania i 4 timmar så en del av den är iaf. gjord vilket känns otroligt skönt samtidigt som vissa kartonger har ställts ordningsamt på hyllorna.

Självklart går det inte att inventera utan att prova vissa jackor som har precis anlänt samtidigt som man ”fjantar” sig lite framför spegeln för ibland är det rätt så skönt att just göra det.

IMG_1129

Tror dock att de som ser bilden överlever lite puss munnar och allt som är lite ”tabu” att göra när man snart som mig fyller 46.

Ganska intressant vilka åsikter människor har av vad man får och inte göra när man är i en viss ålder.

Kommer du kanske på något som du själv tycker inte är passande för en kvinna i över 40 årsåldern? Kommentera gärna med det för alltid intressant att läsa och se om jag kan möjligtvis tycka samma.

Vid 13.30-14 slutade vi för att njuta av en god nyttig sallad.

IMG_1130

Vid 18 gick Nicole och jag till mor som behövde lite hjälp med diverse olika saker och mamma har verkligen en lägenhet där mycket konstigt och intressant finns. Vi delar inte riktigt samma smak för inredning men tycker att hennes hem är lite som en rolig museum med en massa gulligt lite överallt.

Hon samlar exempelvis på grodor i alla dess former (förutom riktiga sådana skall jag tillägga)

Här har hon en vattenkanna som är en groda där hon har en aloe vera växt i =)

IMG_1146

Skall fota hemma hos henne någon gång för den skiljer sig från mängden kan jag lova =)

Igår kväll började jag en kur för att tappa lite ”gammal” hud på ansiktet så varje dag skall jag smörja in mig (morgon och kväll)  med en kräm från Dr Obagi i 5 dagar för att på så sätt tappa lite hud.

Låter rätt så hemskt och i några dagar ser man rätt så hemsk ut då man känner och ser torr ut men värd det när huden får en helt ny lyster efter behandlingen.

Nu skall jag därför smörja in mig för kvällen och så blir det lite tv tittande innan det är dags att somna som en prinsessa <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *